Fredagsmys behöver inte innebära godis och socker!

fredagsmys-03fredagsmys-01 fredagsmys-02  fredagsmys-04

Igår kände jag sånt sötsug efter jobb och tänkte att om man byter ut den tanken mot att “åh vad gott att knapra på lite grönsaker” att fantisera uppe i skallen att det är något väldigt njutbart. Så som man tänker att andra som äter mycket grönsaker njuter! Så jag shoppade loss på Cirygross som för övrigt blivit mycket duktigare på ekologiskt för på fredagsmys vill jag frossa i lyx och nyttigheter. Varför njuta av något som förstör kroppen när man kan göra något gott för den och med lite olika dippa så blir det ju ännu godare. Och att jag skulle tycka det är så gott med selleri trodde jag inte. Men det var inte så stark smak som jag mindes och med lite dippa var det supergott. Att doppa selleri i guacamole var ju sjukt gott!!

Idag ska Isak ha sitt 6 årskalas på Busfabriken i Malmö. Han ser så mycket fram emot det och detta är första gången han har ett rent barnkalas. Något mer kalas här hemma blir det inte utan de som vill fira honom får helt enkelt dyka upp när de känner för att fira honom. Fast hans födelsedag är egentligen på onsdag den 28 september. Självklart är det bra om man meddelar innan så vi hinner fixa lite fika! 😉

Och så slog bloggen rekord igår igen! Wow helt otroligt och jag ska fixa någon trevlig tävling i bloggen så vi kan fira att det går så bra! Kram på er och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.