Då var dagens träning avklarad!

Och idag gick det ännu bättre och jag tränade en hel timme inklusive stretching! 
Ute så regnar det så trist nog blir det nog ingen promenad, får se om det blir lite bättre. Det finns ju tyvärr inga dåliga väder säger dem ju. =) 

Nu är jag riktigt på G när det gäller träning! Har en bild i huvudet som sporrar mig och det är en het Ann-Sofie! 😉
—-
Isak äter sjukt mycket nu ha ha. Så igår kväll när jag skulle lägga han så, jag hade ammat han fullt på båda sidor, så fixade jag 120ml(135ml färdig) och han slukade det i sin spjälsäng. Det var nämligen att han spottade ut nappen hela tiden. Visst han brukar göra det några ggr innan han somnar men nu var det lite väl ofta. Han knappt ut ur sovrummet. Efter ersättningen så slocknade han. =D Skönt. Tror det är därför han vaknar på nätterna för att få igång min mjölk men det verkar inte bli mer. Han blir aldrig helt nöjd nu. Varje gång jag ger han bröstet så äter han. Inte som innan att han vägrar ta det när han är mätt. 

Men jag vill ju inte att min mjölk ska minska men om jag känner att han inte får tillräckligt vid sovdags så får han ersättning i fortsättningen! Så vi båda kan sova gott och han inte vaknar några timmar senare för han är vrål hungrig.
—-
Idag bjuder jag på en bild som är från sommaren då jag och sambon träffades (nästan iaf, en månad senare). Ca 3,5 år sen nu. =D Tror till och med det är första bilden på oss tillsammans. Hunden på bilden var min hund då och i 2 år. (Hon bor hos någon annan nu.)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.