Chocken – jag får inte träna på en vecka

Asså det blev verkligen en chock idag att jag fick höra att jag inte får träna på en vecka! Jag hade fått för mig det handlade om en dag. Fast det kanske är bra att jag fick höra det när jag redan var klar. Jo jag var och fyllde på min 3d tatuering av ögonbrynen och fick höra att inget vatten på ögonbrynen på en vecka och det handlar om att jag får varken tvätta ansiktet eller svettas på det. Allt för att det ska hålla bra.
Jaha då får man en veckas vila då och helt oplanerat. Blir en rejäl återhämtning!
Ska man köra någon speciell diet kanske så man inte lägger på sig nu under veckan??
Här kommer lite bilder från ögonbrynsfixen. Det ser lite grovt ut nu men det är för att det är nygjort. Nu har man iaf gjort det och kan vänta ett år till nästa gång.

image

Här kommer en bild när bedövningen är på.

image

Jag är iaf jättenöjd. Ska man vara fin får man lida lite och lida för mig är ingen träning haha.

4 svar på “Chocken – jag får inte träna på en vecka

 1. Jeanette säger:

  Tror inte du kommer lägga på dig nåt större på en vecka 🙂
  Innan helgen så bestämde jag mig för att minska på sockret, så detta blev min första helg utan godis. Ska bli intressant och se hur detta går.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Åh då får jag önska dig lycka till! Jag kom på att jag kanske kan ta lite promenader och det får bli ute i naturen och lugnt för jag får inte svettas. Problemet är väl att jag har svårt att ta det lugnt samt att jag svettas sjukt lätt och jag vill inte förstöra mina ögonbryn hahaha
   Tror inte jag lägger på mig jättemycket på en vecka samt att det är bra att samla lite energi så jag kan träna ännu hårdare men jag var inte alls beredd på detta haha kram <3

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up