– Bästa sport-bh någonsin från YajLee –

sport-bh yajlee 00

Detta måste vara det mest sköna jag någonsin haft på mig! Jag sitter med den på mig nu och jag ska inte ens träna. Hade behövt några stycken så hade jag fan kört med att ha på mig dessa hela tiden. Speciellt då jag behöver extra stöd till min byst och speciellt när jag tränar. Denna sport-bh kommer från YajLee och jag är så otroligt nöjd. Trodde verkligen inte det kunde finnas en så skön sport-bh. Jag brukar annars få ont i både axlar och rygg. Bh som trycker och drar och har sig. Här är ett ordentligt brett knäppe på ryggen och breda remmar på axlarna. Båda kan justeras väldigt bra. Asså både axlar och om ryggen. Materialet är superskönt och ger grymt bra stöd och samtidigt så lent och mjukt på. Härliga kuddar som skyddar axlarna och extra mjukt och skönt material där man knäpper den. Den varken klämmer eller spänner någonstans! Helt klart den bästa sport-bh jag någonsin provat!

Jag har såklart sett till att ni mina läsare ska få hela 25% rabatt.

Använd rabattkoden styrka för att få rabatten. Koden gäller tom 1 maj. Dessutom skänker YajLee 15% av din order till forskningen mot bröstcancer. Efter att ha testat Yajlee sport-bh så kommer du inte vilja ha något annat!

Inte nog med det så har YajLee en helt galen tävling på sin facebook där man kan vinna 5000:- i resecheck. Du hittar den HÄR. ♥ Lycka till!

0 svar på “– Bästa sport-bh någonsin från YajLee –

  1. Cissi säger:

    Tack för tipset, kanske kan vara något för mig.. Har kört med en från HM i något år nu som lämnar allt övrigt att önska 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.