Tävling Lucka 5 – mysig stor snutte!

Bättre sent än aldrig eller hur!? ? Dagens lucka blev försenat idag men nu är den här! Lucka 5 är öppen och jag tävlar ut en super mysig större snutte som är som en lite filt men ändå en större snutte. 

Du kan läsa mer här ~>Sojka Design<~ och se mer bilder på snutten som är en perfekt gåva till den lilla bebisen.

För att vara med och tävla om en snutte svara på frågan: varför vill du vinna en snutte och vilken färg skulle du välja om du vann?

Sista dagen att tävla är den 12:e december och vinnaren presenteras i detta inlägg. Vilket innebär att ni själv får hålla koll på om nu vunnit och då kontakta mig på min mail info.sojka@gmail.com

Går det för lång tid så väljs en ny vinnare! Lycka till!

Sojka Design Facebook 

Sojka Design Instagram 

Grattis till vinnaren som är:

Maja Lind

Maila mig så skickad vinsten! 🙂 Grattis

36 svar på “Tävling Lucka 5 – mysig stor snutte!

 1. Angelica säger:

  Jag vill vinna en rosa snutte till lillasyster Juni för hon brhöver denna fina gosiga snutten. ??

  Svara
 2. Emmy säger:

  Jag skulle vilja vinna en rosa för att ge till min lillebror som ska få sitt första barn i mars, en liten flicka <3

  Svara
 3. Sanna säger:

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna en rosa snutte till min kusins barn. Det skulle bli en uppskattad och fin liten julklapp.

  Kram Sanna

  Svara
 4. Camilla Wihlborg säger:

  Min yngsta dotter önskar sig den rosa snutten, så hon kan mysa med den när hon ska sluta med tutten…

  Svara
 5. Irene Eliasson säger:

  Båda mina barnbarn, använder snutten både som tröst och när dom ska sova. Det dom gillar allra mest, är den lilla tvättlappen, som är fastsydd på snutten. Den ligger dom och håller i när dom somnar. Så denna fina snutte, skulle jag vilja ge till mitt nyaste barnbarn, som nu är en månad gammal. Tycker det är skönt att dom har nåt som tröstar när dom är ledsna eller trötta.

  Svara
 6. Johanna Källberg säger:

  Då jag är gravid med nr 3 som är beräknad i januari så skulle de vara toppen att vinna den turkosa till den lilla. Har den rosa till nr 2 och älskar dessa snuttar. Hon är 3 år och älskar den som bara den. Hoppas på tur och att man vinner. Tusen tack för en underbar snutte. ?

  Svara
 7. Jennya Johansson säger:

  Hej!
  Va duktig du är.
  Jag är med i lucka 5. Gillar på FB under Jennya Johansson och följer på Insta under jennyannhbg.
  I Juni månad blev jag farmor igen till en liten tjej som heter Juni. Eftersom jag och min son bor långt ifrån varandra så har jag inte träffat familjens senaste tillskott, men jag ska flyga upp över jul och mysa med båda barnen och alla fyra barnbarnen. Längtar och tycker att dagarna går för långsamt.
  Om jag har turen att vinna så hoppas jag på en “typiskt tjejfärgad” snutte (rosa/lila) som jag kan ge till Juni.
  Jag delar tävlingen på min FB-sida. Kram Jennya

  Svara
 8. Maria säger:

  Skulle vilja vinna en blå snutte till min son då han i snart två års tid har fått åka fram och tillbaka till läkare och genomgå operationer pga ett sår som vägrar läka och pga sin autism så tycker han att det blir extra jobbigt med all beröring och inte veta exakt vad som händer så en snutte hade han haft en chans att gömma sig i när det blir för jobbigt

  Svara
 9. Maja Lind säger:

  Åh, så fin! Den skulle vara fantastisk att vinna till min son som är 7 månader. Han har precis upptäckt att snuttefiltar är the best ♥. Det började med att ha tog mitt täcke som snutte, men sedan sin egen filt. Men snuttar han med sin filt räcker den inte runt honom. Så en separat snutte behövs absolut från och med nu! Det är så gosigt när han grabbar tag i den, lägger den över näsan och stoppar tummen i munnen ♥♥♥
  En blå hade varit fin, men han skulle bli lika glad för en rosa 🙂

  Svara
 10. liselotte säger:

  Jag vill gärna vinna en blå, för i februari skall jag bli mormor till en liten kille, och denna fina hade ju passat perfekt då

  Svara
 11. Heléna säger:

  Jag vill vinna en rosa för att ge bort till sambons barndomskompis som ska ha barn i början av året.

  Svara
 12. Therese Kunnas Franzen säger:

  Jag skulle vilja vinna en rosa åt.min väns lilla parvel nova på 5 månader.

  Svara
 13. Isabella Lara säger:

  Jag skulle vilja vinna den rosa snutten till min 5 månader gamla dotter. Den skulle vara perfekt till henne då hon börjat gripa tag i allt som hon ser och sen stoppar i munnen. Då kan hon få använda den här istället , att både hålla i och dregla på. Blir nog en favorit 🙂

  Svara
 14. Ingrid Dahl säger:

  Jag skulle gärna vilja vinna en blå snutte, till min älskade lille putte. Han älskar att gosa och mysa och med denna filt slipper han också frysa.

  Svara
 15. Amanda säger:

  Perfekt julklapp till minstingen här hemma! Skulle vilja vinna den rosa! 😀

  Svara
 16. Camilla Wiklund säger:

  Åh, min kompis har fått barn men ännu ingen present…jag skäms! Det här skulle ju passa perfekt som välkommen till världen gåva! En blå tack

  Svara
 17. Therése G säger:

  Skulle välja en rosa filt om jag vann. Med mina äldsta dotter på nu 3.5 år kämpa jag med typ ett tiotal olika snuttar men ingen passade. Hon ville bara ha sin napp, vilket resulterar i att hon är en nappunge och har svårt att släppa nappen. Lillasyster är nu 4 månader. Jag kämpar för fullt men ännu har hon heller inte hittat en snutte hon vill ta. Bara filten hon har som täcke. Denna var ju urgullig och ser hur mysig ut som helst så jag hoppas hon skulle fatta tycke för denna. Den påminner lite om hennes filt och tror hon skulle kunna övergå till denna snutte.

  Svara
 18. sarah säger:

  Jag vill gärna vinna den blå snuttefilten till mitt lilla lyckopiller i magen som beräknas kommer ut efter jul.
  Kramar

  Svara
 19. Louise säger:

  I slutet av Maj ska jag bli faster igen. Har ju snutten till Hugo och där gjorde den stor succe. Skulle därför vilja vinna en trukos till mitt blivande brorsan.

  Svara
 20. Sandra Johansson säger:

  En snutte till min lilla tjej vore såå mysigt . Vi gjorde misstaget att varken köpa nappar eller snuttar denna gång ( av någon anledning tänkte vi inte på det för att storasyster inte ville ha något sådant ) självklart fick vi världens snuttigaste mystjej som älskar att somna med kinden emot något mjukt o gosigt

  Svara
 21. Andy säger:

  Skulle vilja ha den med rosa detaljer till min yngsta dotter. ?

  Svara
 22. Marie säger:

  Jag skulle vilja vinna en rosa till min 1åriga dotter som är som besatt av sin snutte hon har nu men den är så söndertvättad att hon skulle behöva en ny.

  Svara
 23. Jessica Olofsson säger:

  Jag skulle vilja vinna en rosa till bebis i magen. Vet inte vad det blir mer än en efterlängtad familjemedlem. Så jag väljer den färg som jag älskar och då blir det rosa.

  Svara
 24. Jenny dybner säger:

  vill vinna denna snuttefilt till min son som snart är 8 veckor. han vägrar ta napp, och har svårt att komma till ro. Hade kanske hjälpt med en mysig snuttefilt som luktar mamma och pappa, att få komma till ro med den.

  Svara
 25. Michaela Lindh säger:

  Jag vill vinna denna till min underbara guddotter som kan ha en extra snuttefilt när hon ibland sover hos mig och min sambo 🙂

  Svara
 26. Sofia Andersson säger:

  Jag vill ge en snutte till min dotter i jul,
  det skulle både hon och jag tycka var kul!
  Min tjej skulle mysa och gosa,
  och bäst passar den rosa!

  Svara
 27. Caroline säger:

  En blå till mitt nya brorsbarn som kommer nästa år, det hade blivit en jättefin julklapp till min kära svägerska! 🙂

  Svara
 28. Jessica Sundberg säger:

  Jag vill vinna en blå filt till lille Axel som såg världens ljus för en månad sedan. Han har haft problem med att få i sig tillräckligt med mat, därför varit ledsen ofta och skulle verkligen behöva tröst av en snutte!

  Svara
 29. Sofie säger:

  När kommer vinnarna upp i dom olika tävlingarna?☺☺

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.