Tävling Lucka 14 – presentkort värde 1000kr på kläder!

Det är så kul att presentera dagens lucka som är ett presentkort på 1000kr till butiken Swop Shop i Malmö! Där hittar du kläder för både vuxna och barn.

Så här kan du läsa om Swop Shop:

“SWOP SHOP erbjuder dig ett enkelt, hållbart och ekonomiskt sätt att förnya din garderob!

Hitta nya, intressanta plagg och hjälp att minska Sveriges växande textilavfall samtidigt! 

Vi har både vintage och moderna kläder, accessoarer och skor till dam, herr och barn.”

För att vara med och tävla motivera varför du ska vinna. Lämna det i en kommentar till detta inlägg. 

Gilla gärna Swop shop på instagram här! 🙂

Sista dagen att tävla är den 18:e december och vinnaren presenteras i detta inlägg. Vilket innebär att ni själv får hålla koll på om nu vunnit och då kontakta mig på min mail info.sojka@gmail.com

Går det för lång tid så väljs en ny vinnare!

Och vinnare är: kan ni läsa längre ner! Till er som inte vann kan 

De som inte vann kan skicka ett sms till 070-3456771 innan den 22 dec kl 18 för att få 10% rabatt vid första swop besöket i Januari 2017 

Och vinnaren är Tingeling stegervall!

Maila mig för få din vinst! 🙂 Grattis!

29 svar på “Tävling Lucka 14 – presentkort värde 1000kr på kläder!

 1. Johanna säger:

  Jag älskar vintage samt moderna kläder. Detta hade varit perfekt. Dessa hållbara och ekonomiska plagg skulle förnya min garderob på ett enkelt sätt samtidigt som jag minskar Sveriges växande textilavfall.

  Svara
 2. Michaela Lindh säger:

  Sen jag började med minipiller (p-piller) så har jag gått upp i vikt, efter ca 2 år har jag gått upp drygt 30 kg. Ofta önskar sig folk en ny garderob när de gått ner i vikt, men behovet är precis lika stort när det går åt andra hållet. Att gå med för små kläder gör ont! Och det tar tid att köpa nya större kläder, för självklart tar det emot när man inte vill acceptera nya storleken :/

  Lite nya snygga kläder kanske kunde pigga upp lite 🙂

  Svara
 3. Hannah säger:

  Hej, det gäller bara i en butik i Malmö alltså, det går inte att köpa via internet? 🙂

  Svara
  1. Sojka säger:

   Det gäller bara butik i Malmö men det är ju värt det att komma till Malmö på besök om man vinner 1000kr i presentkort! 🙂

   Svara
 4. Sanna säger:

  Wow, vilken fantastiskt tävling! Som ensamstående mamma är ekonomin tuff, och det är inte alltid man har råd att unna sig de där lilla extra. Det vore därför fantastiskt att få vinna en sådan här lyxig vinst. En vinst som både jag och dottern kan ha nytta utav. Köpa hem lite nytt och fint inför det nya året nu när garderoben tycks eka tomt.

  Kram Sanna

  Svara
 5. Britt-Marie Ahlstein säger:

  Skulle vara kul introducera butiken för min dotter = den lite yngre generationen som ska spara på naturtillgångarna för sina kommande barn. Det är lite för mycket slit och släng idag ju.

  Svara
 6. Hannah säger:

  ibland hitta man sin allra favorit plagg på second hand, men det är nog ännu mer så på den har butiken. God jul på er!

  Svara
 7. Maja Lind säger:

  Vilken härlig butik! Tack för tipset 🙂 Det är ju värt att ta sg till Malmö bara för ett besök (bor i kristianstad).
  Är gärna med och tävlar då jag just nu ammar min son, och väger mindre än jag gjort på tio år. Har inget som är amningsvänligt och som jag känner mig hyfat fin i. Skulle verkligen uppskatta lite hjälp att förnya garderoben! Och att göra det på ett hållbart sätt är viktigt för mig 🙂

  Svara
 8. Millah säger:

  Detta skulle jag som en riktigt fattig student vilja vinna just nu, behöver nya kläder och något vackert till nyår Detta skulle ge mitt liv den guldkant jag väntat på efter allt slit! 🙂

  Lite nya kläder kan ge en hopp,
  skulle verkligen få mig på topp

  Svara
 9. Åsa B säger:

  Den stora vinnaren är väl egentligen vår miljö och jordklot när ett sådant här underbart pris lottas ut! Att handla second hand gör att man oftast får ett helt nytt förhållningssätt till kläder. Numera ser jag det mer som en rolig jakt att hitta det där plagget jag verkligen behöver second hand istället för att direkt gå och handla nytt i närmsta butik. Man mår dessutom bra när man vet att man inte har bidragit till det växande sopberget. Det är även på detta sätt man kan göra riktiga kvalitetsfynd! Denna butik har jag haft ögonen på länge och varit nyfiken på men inte kommit iväg ännu. Skulle jag vinna skulle jag dra med mig en väninna att dela vinsten med för detta verkar vara det rätta stället att påbörja sitt nya ”second hand-liv”.

  Svara
 10. Birgitta Laidler säger:

  Gillar att shoppa men bättre att “swoppa”. Får inget till Jul så att vinna vore kul.

  Svara
 11. Miriam Ljung säger:

  Jag hade som nyårslöfte för hela 2016 att ha ett köpfritt år, detta snart är året slut och jag håller fortfarande på mitt nyårslöfte. Istället för att konsumera nyprodukter blir det secondhand. Även presenter! Jag kommer att ha det som nyårslöfte för 2017 också, plus utmana en vän! Swopshop är en favorit affär och har introducerat till många vänner. Hoppas jag vinner på grund av min nya livsstil.

  Svara
 12. Tilda Bengtsson säger:

  Detta hade varit helt toppen! Älskar att man kan handla secondhand, alla borde göra det fler! Återanvänd kläder är ju en helt toppengrej! Som student är det ännu bättre då budgeten inte är så himlans stor. Det hade varit drömmen att få handla kläder för 1000 pix, hade hittat så himla mycket fint!

  Svara
 13. Frida säger:

  Jag bor ett kvarter bort från denna affär och varit på väg in så många gånger men har så svårt att lägga pengar på mig själv just nu. Fortfarande babyvikt kvar och en garderob som inte passar så hade varit så kul att hitta nåt fint till mig och kanske nåt till barnen också 🙂

  Svara
 14. sandra - 3 barns mamma säger:

  Ja bra fråga men jag tycker att jag borde vinna för det är bra sällan jag köper något till mig själv och ärligt så viste jag inte om denna shop tidigare och den är ju full utav fina plagg att starta nya året med.

  Svara
 15. Hannah säger:

  Åh härligt pris! Jag vill vinna för att jag älskar återbruk men flyttade i somras och rensade ur och lämnade in en massa kläder till loppisar, så har inget att swoppa med.

  Svara
 16. Vicki Andersen säger:

  Åh vilket bra pris att vinna. Super butik..
  Håller tummarna.

  Svara
 17. Carmen säger:

  Jag har följt Swop Shop lite för länge men aldrig unnat mig tiden att ta mig in i butiken, vilket gör mig till en dålig människa att vinna men jag vill så gärna ta mig dit och swopa lite kläder/accessoarer, inte nog för att det är sjukt miljövänligt utan det handlar även om att jag älskar konceptet. Så en vinst kanske pushar min kalender till att göra ett besök, jag vill gärna tror det!

  Svara
 18. Mari Zander säger:

  Underbar affär som jag följer på både instagram och facebook men tyvärr inte varit och handlat i än. Älskar att handla second hand, Det är bra både för miljön och plånboken. Att det sen finns massor med snygga saker är ju extra roligt, så klart. Skulle verkligen älska att få shoppa loss till mig själv där!

  Svara
 19. Roxanne Munoz-Rytting säger:

  Åh vilken rolig tävling! Jag älskar tanken på att återanvända och det är ju så himla kul med second hand! Har fyndat mina bästa plagg på det viset.

  Jag har inte unnat mig något till mig själv sedan min dotter föddes för över ett år sedan. Nu har jag dessutom nått min målvikt och min garderob skulle verkligen behöva ett lyft! Förutom att shoppa loss för presentkortet skulle jag såklart ta med mig alla utrensade plagg som inte passar längre!

  Gillar på Instagram (roxannesvardag) och håller tummarna stenhårt!

  Svara
 20. Sandra Alexandersson säger:

  Kläderna som vill vidare till någon annan är färdigpackade! Ett presentkort hade varit ultimata moroten för mig att ta mig in till Malmö för att swoppa loss!

  Svara
 21. Christina Kaakinen säger:

  Jag är med och tävlar om denna fantastiska vinst !
  Spännande med ett nytt klädes företag .
  Det behövs kläder både till mig och min tioårige son . Min son ökar tyvärr lite för mycket i vikt och kläderna är snabbt urväxta. Så att få börja det nya året med lite vårtänk vill jag mer än gärna göra .

  Svara
 22. Sofia Andersson säger:

  Fantastiskt att höra att man kan shoppa så snygga kläder på ett hållbart sätt! En så bra idé som gynnar både mig, miljön och alla på vår jord!

  Svara
 23. Tina säger:

  Hade varit guld o få fylla på lillkillens garderob..Han växer så det knakar ?

  Svara
 24. Jenny säger:

  Jag har gått upp i vikt och således växt ur de flesta av mina kläder, så en påfyllning vore verkligen inte fel 😀

  Svara
 25. Åsa säger:

  Jag har fått ett barn som har väldigt känslig hy. Utslag, torr och eksem. Läkaren på hudkliniken berättade faktiskt att för sådana barn är begagnade kläder allra bäst. Ju fler gånger ett plagg tvättas, desto mindre kemikalier finns kvar i tyget. Det är ju lysande! För barnet, för miljön och för plånboken!

  Om jag vann skulle jag således handla en hel drös med kläder till min fina unge!

  Svara
 26. Lisa Magnusson C säger:

  Jag behöver fylla på garderoben och gör det gärna på ett hållbart sätt! Det känns extra bra att resurserna utnyttjas effektivt istället för att kläderna slängs eller hänger oanvända i nåns garderob.
  Jag bor i Skåne.

  Svara
 27. Malin säger:

  Jag vill vinna för att jag är gravid med mitt första barn, så min kropp genomgår en stor förändring och lite andra typer av kläder än tajta midjehöga jeans behövs! Skulle också vara kul att få köpa något fint till vår skatt i magen utan att behöva tänka jättemycket på just pengarna. Jag är universitetsstudent, så pengar växer ju inte på träd om man säger så.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.