Tävling Lucka 9 – Make Up Store, Värde 1200kr (Malmö)

Då var det dags för lucka 9! I dagens lucka hittar du en gruppkurs för 6 personer värde 1200kr i samarbete med Make Up Store Östra Rönneholmsvägen i Malmö. 🙂

GRUPPKURS

Denna inspirerande 2 timmars kurs hålls för ca 6 deltagare. Vi går igenom en full Makeup där deltagarna får sminka sig själva med hjälp och rådgivning av en Makeupartist!

Makeupartisten hjälper till med individuella färgval, former, råd och tips. Efter kursen får ni 20% rabatt på hela ordinarie sortiment!

Värde 1200kr (för 6 pers)

För att vara med och tävla motivera bara ett kort svar varför du vill vinna i en kommentar här under.

Sista dagen att tävla är den 16:e december och vinnaren presenteras i detta inlägg. Vilket innebär att ni själv får hålla koll på om nu vunnit och då kontakta mig på min mail info.sojka@gmail.com

Går det för lång tid så väljs en ny vinnare!

Och till alla som läser detta är välkomna till Lusseöppet på Make Up Store Östra Rönneholmsvägen den 13/12 kl 11-16! 🙂

“Dessa exklusiva timmar har vi fyllt med inspiration, julklappstips och upp till 30% rabatt! Vi bjuder även på lite Lussefika och två stycken Makeup-artister på plats för att kunde ge dig de bästa råden! Varmt välkomna!”

Då var det dags att presentera vinnarna! Make up store har valt att välja fram 5 stycken vinnare som vinner vars en make up kurs värde 1200!!! 😀 och vinnarna är:

Maria Karlsson

Michaela Lindh

Anna L

Angelika Chong

Mari Zander 

Maila mig för att gå era vinster! Grattis!! 🙂

23 svar på “Tävling Lucka 9 – Make Up Store, Värde 1200kr (Malmö)

 1. Therése G säger:

  Sminkning har aldrig varit min starka sida. Trots att jag tycker det är oerhört snyggt på andra. Men med handen på hjärtat så vet jag inte hur jag ska få till det att se bra ut. Denna vinsten kom ju som med ett brev på posten. Detta skulle jag verkligen behövt. Att lära mig sminka mig själv och få hjälp med toner och nyanser som passar just mig…

  Svara
 2. Camilla W säger:

  41 år gammal men aldrig lärt mig sminkets grunder!
  Kanske är det dags att låta smink och borstar göra under!

  Svara
 3. Julia säger:

  Detta hade varit en perfekt aktivitet i jul när jag, mamma och mormor har besök av min moster och hennes två 17 åriga döttrar!

  Svara
 4. Anna Johansson säger:

  Jag har flyttat 30 mil ifrån mina väninnor och saknar dom och våra tjejkvällar något enormt! Det hade varit så kul att ta med dom på en tjejkväll på stan och gå på detta tillsammans 😀 O jag behöver dessutom alla tips jag kan få ^^ smink är inte min starka sida 😉

  Svara
 5. Mari Zander säger:

  Så roligt det hade varit att ta med mina arbetskamrater och göra detta. Vi diskuterar ofta om att vi borde lära oss att sminka oss på rätt sätt och att våra döttrar är så mycket duktigare än oss på det.

  Svara
 6. Christina Frisberg säger:

  Vilken fin vinst 🙂 men alldeles för långt från där jag bor, men jag delar tävlingen ändå 🙂

  Svara
 7. Roxanne Munoz-Rytting säger:

  Vilken kul lucka! Jag är urkass på att sminka mig, blir aldrig nöjd hur länge jag än håller på och hur många gånger jag än börjar om. Så detta är en riktig drömvinst!

  Svara
 8. Sofia Andersson säger:

  Så roligt om man kunde lära sig att sminka sig snyggt och rätt!
  För det är en konst som är allt annat än lätt!
  Att dessutom få göra det med mina vänner i grupp,
  gör att jag verkligen ger det tummen upp!!

  Svara
 9. Jessica Eliasson säger:

  Att få professionell hjälp med sminkningen och att testa själv är ju verkligen en toppen vinst. Hoppas på turen att lära mig ett par knep så att man kan bli sitt bästa jag varje gång.

  Svara
 10. Tatiana säger:

  Som nybliven mamma vore det en dröm att ta tåget från Stockholm till Malmö med väninnorna och få lära sig makeuptips från proffsen! Finns många moment jag länge undrat över, tex vilka färger passar mina ögon, hur lägger man eyeliner på bästa sätt och vilken ton på foundation borde jag ha. Åh, vad roligt det vore att överraska tjejerna med detta!

  Svara
 11. Sanna säger:

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Det vore underbart att få chansen till den här vinsten och bjuda med mig tjejgänget på lite mys. Det är inte allt för ofta jag kommer i väg utan barn och kan umgås med vännerna på sådana här aktiviteter, så det skulle betyda otroligt mycket.

  Kram Sanna

  Svara
 12. Maria Larsson säger:

  Tänk, bara tänk och fantisera…några timmar med bara tjejer, smink, knep och knåp…Inga måsten bara skoj 😀 Låter underbart. Jag har minst 50 ögonskuggor från make up store. Enda problemet är att jag använder 4 stycken av dem 🙁 Kanske hade kunnat använda övriga 46 också efter detta 😀

  Svara
 13. Jessica Sundberg säger:

  Det här priset skulle jag vilja vinna till min 12-åriga dotter. Hon har precis upptäckt smink och älskar alla färger, borstar, penslar och pryttlar. Som nybörjare är det inte lätt att få till ett bra resultat och jag skulle vilja att hon lär sig alla grunder som behövs. En kurs och fint smink skulle vara perfekta starten för henne!

  Svara
 14. Maria Karlsson säger:

  Att med kollegorna göra något annat än att jobba,
  denna aktivitet kan ingen nobba.
  Till jobbet kan vi sedan komma extra fina,
  hy och make-up kommer få oss att skina.
  Möjligheten att lära känna varandra mer,
  en roligare jobbstämning som resultat det ger.

  Svara
 15. Michaela Lindh säger:

  Jag vill verkligen lära mig hur man sminkar sig. Är verkligen en extrem nybörjare som inte vet vad alla delar heter ens. Håller tummarna 🙂

  Svara
 16. Angelika Chong säger:

  Jag hade älskat att göra det med syrrona, mamma och bästa vännen. Jag själv går antingen utan smink eller ser ut som en tvättbjörn. Min kära mamma åldras och skulle behöva lite hjälp med färgerna. Mina systrar är tvillingar och mascara är ni de enda dom känner till i sminkvärlden. Och min älskade bästa vän hon sminkar sig likadant som hon gjorde 20 år sen när hon började med smink. Vi behöver förändring och HJÄLP!!

  Svara
 17. Angelica säger:

  En tur till stora staden och en mysig stund med smink och de bösta vännerna… behöver jag söga mer ?

  Kramis

  Svara
 18. Liridon säger:

  Jag vill vinna detta åt min sambo. Hon brukar klaga på att hon aldrig får till någon bra sminkning. Tror hon hade blivit glad för denna vinst jag i så fall skulle gett henne om jag vann.

  Svara
 19. Tina säger:

  Skulle ge denna present till en fin vän i Malmö För hon är värd det ♡

  Svara
 20. jenny säger:

  Jag har aldrig kunnat något om smink eftersom jag aldrig direkt har använt mig av det, enbart mascara. Så det hade varit väldigt roligt med en kurs för att lära sig hur man applicerar allt rätt. Känns rätt dåligt att jag är en 21 årig kvinna som inte vet hur man använder sig av smink :/

  Svara
 21. Emelie Wandel säger:

  Jag ligger hemma med inflammation i örat och tycker oproportionerligt synd om mig själv. Den här vinsten hade varit ett fint plåster på såret <3

  Svara
 22. Anna L säger:

  Har kommit av mig med roligheter under lång tid när livet slog till med full kraft. Men nu glädjen och lusten runnit in i kroppen igen och nu vill jag verkligen göra något fint för de som funnits där för mig längs vägen! En mysig stund tillsammans att lära sig mera om Make-Up! Så färgsprakande härligt!

  Svara
 23. Karin säger:

  Jag har frågat min dotter vad hon önskar sig i julklapp. Eftersom hon är vuxen nog har hon allt och säger att hon inte vet. Men denna vinst skulle verkligen överraska henne. Något hon aldrig skulle kunna tänka sig men som jag vet hon hade uppskattat något enormt. Håller tummarna allt vad jag kan för att jag ska slippa ut och ränna i affärerna de sista dagarna för att jag “måste” hitta något. Som mamma vill man ju alltid ge något till sina barn oavsett vad…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.