Nya produkter från Jane Iredale!

Jane Iredale 01Häromdagen var jag på Kräm Hudvårdsstudio i Malmö för att fylla på mitt sminkförråd. Det blev en påfyllning på mitt mineralpuder PurePressed Base Mineral Foundation från Jane Iredale samt fuktsprayen Pommisst och ett stift till läpparna, Just Kissed Forever Pink.

Stiftet är en riktigt kul grej som anpassar sig efter ens egna pigment och därför ger en färg som passar en. Den ger också lite plumping-effekt.

Ett transparent stift som ger dig din personliga nyans på läppar och kinder. Den anpassar sig efter ditt eget pigment och till en nyans som passar just dig!
Vegetabiliska oljor och vax från nyponros tillför fukt, mjukgör och vårdar. Extrakt av granatäpple,björnbär och blåbär ger produkten dess fruktiga doft.

Jane Iredale 02

Lite info om just Jane Iredale och hennes produkter kommer här. Jag gillar verkligen produkter som tar hand om ens hy. Och nu har jag använt det ett tag och har svårt att tänka mig något annat märke. Jag lägger hellre lite extra pengar som samtidigt vårdar min hy och på så sätt sparar man ju in på annan hudvård.

Jane Iredale var en av de första som såg potentialen i mineralmakeup och dess hudvårdande egenskaper. Tillsammans med plastikkirurger och dermatologer utvecklade hon 1994 makeupserien Jane Iredale – The Skin Care Makeup®.

För att förstärka effekten av mineralernas hudvårdande egenskaper är produkterna berikade med extrakt av granatäpple, grönt te och alger. Vitaminer och antioxidanter skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan. jane iredales makeupserie innehåller alla produkter du behöver för att skapa en vacker makeup, från mineralfoundations till mascara och läppglans. Det har aldrig varit enklare att vara naturlig! Samtliga produkter är dermatologiskt testade, icke-irritativa, allergitestade, hypoallergena.

Hittar hittar mer av Jane Iredale HÄR<.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.