Bästa hudvård för lata!

Är du som jag som tycker att det blir för mycket med femtioelva olika produkter för hyn för att vi börjar slarva och till slut skvätter lite vatten och somnar med smink ibland.

Ja här har du en, jag, som kämpat med olika produkter och så vidare men till slut börjat slarva. Jag har hittat den perfekta hudvården för lata. Eller rättare sagt så hittade Kräm Hudvårdstudio det till mig för ett tag sen. Och vet ni!? Jag har blivit jätte duktig på att ta hand om min hy! 🙂

Det enda du behöver är dessa 2 produkterna. 


Det är från Guinot! Minns att min mamma hade bl.a. det märket i sina hyllor i badrummet. Ett hederligt märke som funnits i över 40 år. 

Jag använder först 3-i-1 rengöringen med hjälp av en pad för att ta bort gamla sminktester 1 gång sen tar jag produkten ännu en gång till på ny pad för att få riktigt rengjort och för att återfukta. Till sist tar jag ansiktskrämen och sen är det bara på med sminket. Det är väldigt enkelt och jag har klarat det gallant och min hud har blivit mycket bättre sen jag började med produkterna. Det är lätt att sköta huden och det är perfekt även för nybörjare som vill börja ta hand om huden men vill börja med få produkter. För det brukar inte hålla i längden när hudterapeuten säljer på dig 5 olika produkter som ska på 2 ggr om dagen. Här är det 2  produkter 2 ggr om dagen.

Ansiktskrämen går in fort och det är enkelt att snabbt få sminket på sig. Jag sminkar ju mig varje dag och i dagens stressade samhälle så ska allt gå fort på morgonen.

Är du nyfiken kan du läsa mer om produkterna på purplepink.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.