3d ögonbryns tatuering – Trelleborg i Skåne

Wow idag var jag fick mina ögonbryn gjorda med 3d ögonbryns tatuering hos @phibrows_sarandabellaina i Trelleborg i Skåne och jag är så nöjd så jag vet inte var jag ska bli av! 🙌🤩

Det är så proffsigt gjort och efter att ha först sett hennes jobb så kände jag direkt att hon får fria händer att göra sitt jobb och hon gör det väldigt noga och efter hur jag ser ut.

Resultatet blev naturligt och markerat. Eftersom jag gav henne fria händer så vågade jag också gå utanför min trygghetszon och hon gjorde det annorlunda än om jag exempelvis sminkade mig själv. Jag är väldigt glad att jag vågade lita på henne.

Men självklart anpassar hon sig om man själv har egna tankar på hur man vill ha det vilket är bra. Hon lyssnar på sina kunder.

Miljön var också mysigt. En trappa ner och man möttes av ett rent, stiligt och mysigt litet rum. Jag blev bjuden på dricka och där låg även lite sött och gått på bordet om man blir sugen.

Jag tyckte besöket var mer än vad man kan förvänta sig och jag tycker det är så skoj när man får det där lilla extra. 😍 Servicekänsla och att lyssna på sina kunder tycker jag är viktigt men att ändå tror på sin egen skicklighet.

Och resultatet är supersnygga ögonbryn som är är jättenöjd med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.