2:a Anti-cellulite behandlingen på Novello Malmö

Antingen kan man ligga och chilla eller så kan man ta en massa bilder på sig själv! 🙂 

Inlägget är ett samarbete med Novello.

Då var andra behandlingen gjort av  Anti-cellulite behandling på Novello Malmö och vi mätta före och efter och ytterligare 1 cm till gick jag ner under behandlingen. Idag ska jag dit för min 3:e behandling och det är så himla spännande det här. Men gud vad jag springer på dass av detta. Men det känns väldigt bra. Man ska ju dricka en hel del vatten när man gör behandlingen så det påverkar ju med att man springer på toa.

Läs mer om behandlingen då jag skrivit om det tidigare HÄR.

Den obestridda världsledaren inom IPL hårborttagning & vitalisering av huden. Nu i 16 länder. Njut av det senaste IPL-hårborttagningssystemet med det revolutionerande fasta priset: 599 kr per område per session. IPL har ett namn för kvalitet, upptäck vårt No+Vello system! 

IPL (Intense Pulsed Light) är en innovativ, tillförlitlig och säker metod för borttagning av oönskad hårväxt för både män och kvinnor. Den framstår som den mest effektiva och minst smärtsamma metod bland andra hårborttagningstekniker. Vid jämförelse med andra laserbehandlingar är det patenterade No+Vello IPL hårborttagningssystemet skonsammare mot huden, mer mångsidigt och behandlar ett bredare utbud av hudtoner och hårfärger med bättre resultat.

No+Vello IPL-behandling är baserad på toppmodern teknik som ger snabba impulser med högintensivt ljus till området som behandlas. Ljusets energi omvandlas till värme som förstör hårsäcken vid roten (skaftet) och hämmar framtida hårväxt. En av de största fördelarna med No+Vello© teknologin är att kunden nästan alltid ser den snabba förlusten av hår efter behandlingen, eftersom att hårsäcken har förstörts och poren är ren. No+Vello föddes i Spanien och startade där sin resa. För närvarande driver vi mer än 1200 salonger över hela världen, och detta är den bästa garantin för hur starkt och säkert som vårt varumärke är. 

Vi är det bästa valet inom estetisk IPL, vi erbjuder hårborttagningsbehandlingar, kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar och tandblekning. Vår mission är att göra långvarig hårborttagning, till ett överkomligt pris populärt, med hjälp av en mer effektiv och mindre smärtsam teknik än laser.

* Världens främsta varumärke i sin kategori 

* Topp 41, världens bästa franchisetagare i alla kategorier 

* No+Vello patenterad teknologi

* Fasta priser för alla behandlingar

* Vi är driver över 1200 salonger över hela världen 

* Vi utför behandlingar till miljontals kunder varje år. 

* Sun&Safe från No+Vello – Exklusivt patenterad teknologi

3 svar på “2:a Anti-cellulite behandlingen på Novello Malmö

 1. Ann säger:

  Hej. Så roligt att det fungerar på dig för det fungerar inte på alla. Jag var på No-vello och gjorde två stycken på behandlingar på låren och de mätte 3 cm mindre efter varje gång. På sex 6 cm (låren tillsammans) borde mina byxor suttit rätt löst men det var verkligen ingen skillnad. Jag gjorde en behandling på magen och då hände inget men det trodde dem inte att det skulle heller.
  Mvh Ann

  Svara
  1. Sojka säger:

   Hej. Nä men gud vad tråkigt att det inte funkade för dig! 🙁 Jag har ju provat jeans efteråt som jag gömt i garderoben pga att de spänt för mycket på magen och jag tog bilder på det och ska lägga upp i bloggen där byxorna och tröja nu sitter bra. Synd bara att jag inte tänkte på att ta bild före behandlingen i just jeansen. Dock har jag nu bilder sparade för att göra behandlingen på låren för att kunna ta på exakt samma jeans efter behandlingen. Jag känner mig även plattare om magen så det funkar iaf på mig. 🙂 Men sen tror jag att man får göra flera behandlingar för att verkligen fp det att fungera. De rekommenderar minst 5 tror jag. Sen dricka mycket vatten och att även träna för bästa resultat. Och visst har jag tränat med men jag har aldrig förlorat 5 cm på 5 dagar bara av träning så det har hjälp mig massor samt min självkänsla och även viljan att köra på med träningen ännu mer efter detta. Jag gör min 5:e och sista behandling på onsdag sen ska jag köra lår/ben. Ska bli spännande att se vilka resultat jag får där.
   Sen vill man ha mega resultat får man nog gå och göra fettsugning osv som ofta kostar mycket mer. Men även där får man ju träna för att inte få fettet att komma tillbaka.
   Jag mätte även hemma för att se hur hon mätte första gången så det kunde bli rättvist nu när jag mätte hemma efter sista resultatet så kunde jag se med egna ögon att det stämmer. Jag är själv är chockad men glad då jag har svårt att få bort just fettet på magen. Dock vill man ju alltid förbättra något med sig själv så man blir väl aldrig nöjd för man hittar alltid något att klaga på sig skälv.
   Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.