Fab mamas blogevent! Hey mamas och förvirrade jag!

Då har det varit fullt ös i helgen! Jag var ju på Fab Mamas blogevent med ett 50 tal tjejer och det var verkligen ett lyckat event. Dom som gjorde det här möjligt var den glada och spralliga och underbara Fnulan, den geisha galna och roliga Meekatt och det tokiga och fina Mira. Dessa tjejer hade verkligen lagt ner sin själ i detta event. TACK ! Och vi alla ska ge dom ett extra stort tack och gå in i deras bloggar och berätta hur underbara dom är för dom behöver höra det! Glöm inte hälsa från Sojka! 😉

Fab mamas blogevent 01

När vi kom dit bjöds vi först på bubbel. Jag förvirrad som vanligt yrade runt och hälsade lite hur som happ och skakade hand med några och visste inte riktigt hur jag skulle bete mig! FÖRLÅT om jag då verkade dissande för jag menar verkligen inte det. Jag föredrar att bli hälsad på ha ha. Fan jag skulle kommit i tid. När där inte är så många att hälsa på! Suck… finns det någon bok att läsa om att minska förvirringen. Ja guldfiskfebern går nog inte att göra något åt men det andra då??

Meekatt Tokmorsan Fnulan

Till slut kom dom in, Meekatt, Mira och Fnulan! Hälsade alla välkomna och skålade oss välkomna. Nu var det dags för lunchen. JA tack! Hungrig var ju bara förnamnet!

Fab mamas blogevent 03

Vissa låg tidigt redan under bordet! Jag nämner inga namn..eh… (host Mrs Moet). 😉

Fab mamas blogevent 04

Efter lunchen så var det dags att kolla runt bland utställarna på mässan. Vilka dom alla var hittar du i mitt tidigare inlägg HÄR.<– Något nytt märke för mig var Fliza. Jag gillar ju färgglada och roliga kläder så det här var helt i min smak! 🙂

Fab mamas blogevent 05

Självklart skulle vi få se på snusk! Ja vad trodde vi annars när dessa bruttor håller till en tillställning!? Här bjuder Mira Tokmorsan på snoppar! Det var små godis som G-Punkten sålde som såg ut som massa snoppar. Ja fy vad snuskigt!

Cornelia Fnulan

Jag träffade på söta Cornelia som är Fnulans dotter. Hon var där för att hjälpa till helt frivilligt och hon är så vacker så det inte är sant. Lik sin mamma så du ska ta all ära åt dig Fnulan! Den här tösen är så vänlig och hjälpsam att jag får ont i mitt stackars hjärta. Önskar bara det fanns fler av såna här personer i världen! Min blus är förresten från me&i. Och den har jag fått för att jag är bloggvän med dom.

Fab mamas blogevent 07

Ylva från StenaLine var också en av dom hemskt trevliga utställarna. Hon var just hemkommen från en resa i Polen och hade varit i staden Gdansk. Och där var ju min mamma uppväxt. Känns ju lite extra eftersom min mamma gått bort för 4 år sen och jag har rötter där. Känns underbart att prata om det och jag drömmer om en resa dit med familjen och få visa min sambo en del av Polen som betyder mycket för mig. Nä nu börjar jag nästan böla. Men iaf hi hi… Ylva var iaf otroligt trevlig att prata med!

Mera fab comming soon... 😉

0 svar på “Fab mamas blogevent! Hey mamas och förvirrade jag!

  1. Jenny säger:

    Och vi satt oss i soffan 1 timme innan alla andra kom 😉 Känne rinet så många sedan tidigare, men alltid kul att hälsa på varandra, några namn komme rman ju ihåg 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.