Snabb & knaprig sallad som tillbehör eller som bas till något matigare

En god sallad till dagens middag förhöjer ju hela måltiden. Här kommer receptet på en av mina favoritsallader.

 4 personer (använder du salladen som bas så blir det 2 portioner)

  • 1 halv gul lök
  • 1 knippe persilja
  • 1 knippe citronmeliss
  • 1 zucchini
  • 2 tomater
  • 2 stora blad grönkål
  • 1 dl solrosfrön
  • Salt & rapsolja

Hacka lök, persilja och citronmeliss smått.


Rosta solrosfröna på spisen. Skär grönkål, tomat och zucchini i mindre bitar. Blanda samman allt och smaka av med olja och salt!


Snabbt enkelt och jättegott! >Här< hittar du ett exempel där jag använt salladen som tillbehör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.