Tankar från då och nu!

Idag hörde jag en låt som fick mig att tänka tillbaka och skriva min egen lilla text. Sjung den med melodi eller bara läs. Det gick rätt spontant och fort så är där något fel i texten får ni bortse från det. <3

Jag sitter i bläddrar i gamla skolkatalogen och ser ansikten bleka bort. Familjer trasas sönder och tårarna rinner över stan.

Men historien fortsätter och vissa blir kvar. Andra drar och vissa lämnar denna jord. Det är något som hör till vår uppväxt.

Åren har gått men det finns fortfarande de som bleknar bleknar bort. Det kunde varit du eller jag. Men för oss slutade det bra. 

Man växer upp och livet förändras. Man skaffar familj och vill som de flesta andra att sina barn ska bli bra. Man vill skydda de till varje pris. Vilken förälder vill inte det. Men för vissa föräldrar lämnar det blekta spår av något som en gång var. 

Man ser allt från ett annat perspektiv. Nu är man själv förälder. Och står på andra sidan. Man önskar inte sin värsta fiende detta. Där sorgen sitter kvar trots att tiden går och går.

Åren har gått men det finns fortfarande de som bleknar bleknar bort. Det kunde varit du eller jag. Men för oss slutade det bra. 

/Ann-Sofie Sojka

Känner du att du känner igen dig i texten? När jag var lite älskade jag att skriva ihop texter. Jag har allid tyckt om att skriva av mig. Mamma sa ofta till mig att skriva ner mina tankar. Det gjorde hon med. Och visst hjälper det. <3

2 svar på “Tankar från då och nu!

    1. ♥ Sojka ♥ säger:

      Ka det var ju en helt annan grej förr när man skrev för hand. Helt annan känsla med men idag hade jag fått kramp i handen efter ett par ord hahah

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up