Äntligen! Skulle ju ställa mig på vågen först på måndag men kunde inte låta bli. Och det stod 79,5kg. JA!!! Äntligen under 80. 
Nu ska man under 70 med men 10 första kilona avklarade. =D
Och det firades med en McFeast o co. =/ Asså jag tror det blir svårt att vara lite nyttigare då jag knappt hinner laga mat. Sambon skulle ut med sina kollegor och Isak har velat bli ammad varannan timme och skriker emellanåt utan att nått är fel. =S Jag märker att det inte är nått “det gör ont” skrik. Han är liksom bara gnällig. Sover inte så mycket heller nu på dagen och somnar om när han skrikigt lite om det är så att han vaknar och skriker. Skumt.

Idag kunde jag ändå ta och fylla i “Mitt första år” =) Med lite bilder och så.
Nu skriker han igen på mig så hinner inte upp med någon bild. =S 
Suck… får väl lägga han på bröstet för då sover han. Men det är mer liksom skrik skrik och tyst en stund och sen skrik skrik. Ja det finns tydligen en massa varianter. =) Dock inget gallskrik. 

Se! Nu somnade han om igen. Så håller det på. Fast jag är glad att iaf natten går bra. =) Fast det var amning ofta inatt så somnade han ändå om. Kanske för att han får ligga nära mig kanske. =)

Min syster kommer snart till mig. Tror till nästa vecka. Hoppas hon kommer snart! =) Saknar henne. =) Sen får vi se hur länge hon står ut här med Isak. 😉

Då hinner jag visst med en bild. Här är Isak med sin moster när hon var här på besök! =) 3 veckor sen nu.


0 svar på “Yeah!

 1. weronica säger:

  inte lätt med alla skrik =) o ibland skriker dom ju dessutom bara för att.. enda träning dom får ju 😉 hihi

  Svara
 2. Maria säger:

  Yey vad härligt, under 80 såhär inför helgen =)Inte lätt med de där skriken, blir lite nervös av babyskrik dessutom… kanske inte när det är min egen och man förstår sig på dom lite bättre… hoppas vi!

  Svara
 3. Camilla säger:

  Helt rätt med McDonalds. Vi ska ju äta en massa fett nu när vi ammar.Precis så där håller Oliver också på. Skrik av och till utan att det är nåt problem.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.