Vad händer med mitt barn?


Det börjar som på bilden i lugn och ro. Isak dricker sin välling för glatta livet och han älskar verkligen sin välling. 🙂 Vi går och borstar tänderna och han vill inte riktigt säga godnatt. Jag tar in honom i sovrummet och nu börjar det. Gråt, skrik och åter gråt. Det har varit lite så i några dagar men det har blivit värre och värre och jag har provat mig fram. Men idag kom jag fram till att det finns inget prova sig fram utan han får stå och gråta lite vid dörren.
Jag sjöng för honom och skojade en sund för att få honom på bättre humör och det funkade en stund men sen ville han upp igen. Några gånger provade jag ta honom till mig men han ville inte utan upp. Först idag har jag fattat att det nog är hans första ordentliga trots som har med hans egen vilja att göra. Jag måste sätta emot och det här är bara en början. 🙂
Och vem vann matchen? Jo jag efter 30 minuter. Så han var trött för annars skulle det ta betydligt längre tid. Dunk sa det när han gråtit en stund vid dörren och jag hämtade honom och la han vid min sida och vi kramades. 🙂 Mys pys!
Nu kommer jag inte låta han få sin vilja igenom fler gånger genom att öppna dörren och vänta en stund till på att det ska bli läggdags. Nu blir det när mamma säger. Elakt?
Ni missar väl inte min tävlingen HÄR! <—bloglovin

0 svar på “Vad händer med mitt barn?

 1. Silla säger:

  Jätte bra..Men mitt hjärta blöder …Mina andra 2 har varit duktiga på att lägga sig själv…Denna lilla lägger jag mig med, hon somnar på 2 röda men jag har så svårt för att göra som du gör.Medans sambon tycker det och jag tycker annorlunda..Kan vara för att jag vet attd et är sista jag vet inte..

  Svara
 2. Linnea säger:

  SV; okej tråkigt 🙁 jag slutar den 20 december så 2 veckor kvar.. men jag ska stå ut 😀 och bara de sista dagarna nu som det är riktigt tufft då betygen sätts på fredag..

  Svara
 3. ♥Framtiden är vår - Ann-Sofie Sojka säger:

  Silla:Fast jag ligger i sängen hela tiden. 🙂 Det är inte så att jag lämnar honom. Det klarar inte mitt mamma hjärta heller. Men jag vågar vara tuffare nu. Det gjorde jag inte innan. Så jag är stolt över mig själv. Hade jag vetat att han hade ont eller att det var något annat än att han bara inte ville lägga sig så hade jag lyssnat men han har börjat trotsa på riktigt nu. Men han är ändå väldigt snäll. Vänner omkring mig har jag hört värre historier om deras barn i olika situationer på dagen när dem inte får som dem vill. Sen har jag hört många som närmar sig 1,5 år och dem verkar också ha problem och deras barn gråter med när dem ska sova oavsett vad dem än gör. :)Kram!

  Svara
 4. Fröken M säger:

  Men va tusan !! Nog för att jag bara bytt ut bilderna, men det verkar vara många som bara ser det gamla… Skumt !! :(kram

  Svara
 5. Fröken M säger:

  Konstigt !! nu börjar de flesta andra se de nya bilderna, en på viggo och en på oss båda… Du lär väl se dem såsmåningom antar jag ;)kram

  Svara
 6. Åsa-Mamma på gott & ont säger:

  Vet PRECIS vad du menar! Nino har haft en likadan period under en månads tid nu,den har fortfarande inte gåttöver…han är vaken till 1-2 på natten…Jobbigt!Sv: Tanken är att det ska bli fler såna inlägg, hoppaspå många somskickar in sina historier:)

  Svara
 7. katta säger:

  A mina två bästa vänner. Men allting gick jättebra och dem klara sig men man blir endå ledsenoch chokad liksom!!Ja samma vrje vecka!!! 😀 vi får tajma in någon dag! KRAM!

  Svara
 8. Silla säger:

  Jag tycker du gör rätt och önska jag var hårdare.. Sedan kan jag vara hård på andra saker men det är bättre att lära dom så från början.. Det är ju super jobbigt när man har gäster tex… Kommer strax ska bara somna henne.. Och känna stressen då.. Jo tantan lever kvar i det polska att svärsonen ska hämta o lämna och göra allt hon vill… Men det hade vi säkert gjort omHon hade varit en normal mamma o mormor ..

  Svara
 9. Lillrika säger:

  Nejdå, det är inte alls elakt att göra så. Gjorde ungefär så med min första och det gick jättebra. Men den andra var jag inte alls lika tuff med….Hoppas du haft en toppendag. 🙂

  Svara
 10. Anonymous säger:

  Har med beskymmer och natta Saga.. Hon har alltid kunnat somna i sin säng men helt plötsligt så ville hon sova i vår säng om kvällarna och då har jag fått ligga där hos henne i upp till 1 timme varje kväll. =/ Håller på och försöker få henne att somna i sin säng igen, men det blir mkt skrik och gråt, som att hon är rädd för något.. Man hör också på gråten om man kan låta dem vara eller om man behöver ta upp och trösta.. Men vääldigt jobbigt att ha det såhär, då hon är 2½ år snart :/ Alltid strulat med sömnen..

  Svara
 11. Fnulan säger:

  Bra vännen, det är mamma som bestämmer så det så!

  Svara
 12. Martina säger:

  Hmm sonen är likadan….iofs några månader äldre än Isak men trots verkar ju vara "regelbundet" förekommande tyvärr haha

  Svara
 13. Modekatt säger:

  Du gör helt rätt! Ska ta efter din metod när min liten börjar med det!Så himla söt han är på de bilderna!& min TinTin tackar 🙂

  Svara
 14. Karpstryparn säger:

  Vilken fin son du har.Svar: Precis. Ja, själv mådde jag bara illa när jag läste recepten och såg spektaklen. Julskinka ska vara julskinka, inte oätlig skit.

  Svara
 15. Caroline säger:

  Är säkert bsra en period eller fas och dessa perioder och faser de verkar gå in i varann hela tiden, aldrig lugnt ;)Ha en fin onsdag!

  Svara
 16. Cherie Mårtensson - Mamma till Emma säger:

  Svar: Ja lussebullar är så gott 🙂

  Svara
 17. Nett säger:

  Det är många ggr inte lätt att vara hård, men det är det rätta. Man gör ju ingen björntjänst genom att låta barnet vinna. Ha en fin Onsdag. Kram

  Svara
 18. camilla säger:

  Men usch..sånt är jobbigt..Men Alfred har blivit så duktig..Han har en bil och en bok i sänge..Kramas och pussas sen säger vi god natt och han somnar.. kram och lycka till

  Svara
 19. Johanna Roslund säger:

  Vilken sötmos,!Tack för kommentaren…Ha en underbar dag!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.