Utvecklingsprång…

Har liksom helt tappat räkningen på hur gammal Isak är i veckor och han blir ju 23 veckor imorgon. Jag har tänkt hela tiden att det är lite tidigt med ett utvecklingsprång. Men nu när jag läser så stämmer det mesta. Har nog aldrig stämt så mycket som denna gången. Det är vecka 26 språnget och det kan börja allt mellan vecka 22-26 så det passar ju exakt. Isak sover dåligt på nätterna, även väldigt oroligt men på dagarna är det lugnt. Han kräver extra uppmärksamhet och är ofta lite gnällig. Men bara man ger han uppmärksamhet och pratar med han så kan man hålla han glad. Han har lite svårare för att somna ibland men ibland går det super lätt. =/ Han vill gärna ha sin snutte och klyddar när jag försöker byta blöja på han. 

Men det är verkligen blandat nu. För även om han kräver mer så är han ju rätt go med för det sköna är ju att man kan göra nått åt det. Bara man lägger sitt liv åt sidan så länge. Värst är på natten för det verkar man inte kunna göra nått åt. Nästa helg ska minsann sambon ta han på morgonen så jag åtminstone får 3 timmars sömn i streck… 🙂

Gullunge! =D

0 svar på “Utvecklingsprång…

  1. ida säger:

    Jassådu… det är nog det Sixtern har gått igenom nu då… Fy fan vilka nätter jag ahde förra veckan… puh… 😉 Men det höll bara i sig 4 nätter, som tur var!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.