Trevlig fika med tjejerna!

Var super trevlig att fika med tjejerna. Vi var nog 7 stycken med våra små om jag minns rätt så hela 14 sammanlagt. =D He he… inte lätt att räkna som ammande mamma. Riktigt mysigt men kan tänka mig det blir stökigt om vi träffas och fikar så när dem är större. Tror den äldsta var 6 månader. 
Trodde ju såklart att jag glömt skötväskan i bilen med kameran i så blev bara några bilder med mobilen så inte så bra. =D Men när jag sen ska gå ser jag skötväskan i hallen. Ha ha blir så trött på mitt minne!

När jag väl kommer hem, precis välbehållna trots snö och is på vägarna så ser jag brev från Polen. =D Det var en gåva till Isak från min faster. Så nu blir det lite mer shopping åt Isak. Han har det bra han som får så mycket! =D Jag menar, vem gillar inte shoppa!?


Jag hinner precis hem innanför dörren och då ringer min moster och undrar om hon kan komma förbi med lille Max. Och det var ju klart! Vad skoj! Så jag värmde upp lite mat och snacka lite skit. Nedan tar jag hand om pluttarna medans moster värme mat till sin plutt. =D Vilken super mom jag är va? =P


0 svar på “Trevlig fika med tjejerna!

 1. Helena säger:

  Oh vad liten hihi, man blir ju helt förvånad när man träffar en bebis som är yngre än ens egen – har han varit så liten? :-)Hur gammal är den här lilla/e?kram

  Svara
 2. Camilla säger:

  Nu är jag klar :)http://forstabulleniugnen.blogg.se/2010/december/utkast-dec-19-2010.html

  Svara
 3. Helena säger:

  japp det var den jag menade 🙂 Isak vet jag ju 🙂 Några dagar äldre än Eskil ju 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.