Snart dags för babysim…


Sist vi var på babysim gick det super bra och Isak gjorde många dyk utan gnäll. 🙂 Så det känns kul idag. Sambon kommer vara i vattnet idag igen.
Även min syster (Mareks andra dotter) var här igår kväll och det blev en sen kväll och en massa historier fick vi höra på så det var skoj och mysigt. Isak var lite blyg först men ganska snart gick det hur bra som helst.
Isak säger nu mer än bara “da” som jag förstår,  asså ett ord som vi kan lägga till är “hej” som jag först förstod att han verkligen själv menade vad han sa när vi var på leklandet sist. Det var en av tjejerna som sa att han säger ju hej. =D och mycket riktigt så svarar han hej och vinkar när man säger hej till honom. Han säger också “ja” men jag tror fortfarande inte han vet vad det betyder. 🙂
Du har väl inte glömt tävlingen hos mig! =DFollow Futurum nobis est - Framtiden är vår

0 svar på “Snart dags för babysim…

  1. alfvan säger:

    Stackare, hoppas du mår bättre nu! 🙁 Så skoj med babysim! Vi gick när A var 3 månader exakt som förberedelse inför när vi skulle till Malaysia, hann då bara med några av gångerna eftersom alla smittade ner alla hela tiden. Nu är hon ju ett vattendjur ändå, så därför har vi inte gått något mer. Med nästa unge tänkte jag passa på att gå lite senare, när de har lite mer nytta och nöje! Hoppas det gick super idag med!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up