Phuh. Vilken kväll igår….

…eller rättare sagt eftermiddag och sen kväll.
På morgonen var det lugn. Jag han till och med städa lite här hemma. Sen kom barnmorskan från bvc för vikt kontroll kl 14:30 och hon tyckte han var så fin. =) Hon var verkligen super trevlig så ser fram emot att träffa henne nu varje vecka till en början. 🙂

Och vad vägde Isak denna gången. Hela 3890 gram! =O Duktiga påg. Han växer så det knakar!

Men sen var det mindre skoj när barnmorskan gick. Jag hade redan ammat han innan hon kom och nu vill han ammas igen. Så det gjorde vi, gick sen en promenad på ca 45 minuter och det var precis så vi kom hem som han blev gnällig igen. Resten av kvällen kunde jag inte göra någonting.  Varje gång han somna och jag försökte lägga han själv så började han gallskrika. Snacka om nojig jag blivit för kollik då han skrek hela tiden om jag inte hade han på bröstet för då somnade han. =/ Ringde sambon som kom hem sent från jobb och några ärende att han fick köpa hem lite snabbmat för ingen chans att jag kan göra något här hemma. 

Fruktade för natten och helt sjukt så gick den super bra. Tror jag sov massor. I genomsnitt var det amma, sova på ena sidan av mig i 3 timmar, vakna igen amma andra sidan och sova på den sida 3 timmar och sen var det amma igen på andra sida och sova 3 timmar. Och klockan var då 12:00. Hade kunnat fortsätta så men ska ju inte vända dygnet helt. 
Nu ligger han och sover i soffan, vilket inte alls gick igår, så jag tänkte ta en snabbis här och sen lite disk och en lite promenad.


0 svar på “Phuh. Vilken kväll igår….

 1. Weronica säger:

  Sånt är jobbigt.. hoppas att det var tillfälligt!

  Svara
 2. Ann-Sofie säger:

  Weronica: ja fy, hoppas jag med. =) Idag har det gått bättre iaf. =)

  Svara
 3. Weronica säger:

  Elin hade kolik i 8 månader. Det är jobbigt men hur sjukt det än låter så vänjer man sig o lär sig att hantera det…

  Svara
 4. Ann-Sofie säger:

  Weronica: fy låter jobbigt. Men med kolik, har dem uppehåll i sitt skrik, eller hur är det? =/

  Svara
 5. Weronica säger:

  Det är nog olika det där men med Elin var det så att hon började skrika vid 15 o höll på rätt så oavbrutet till 22… Men sen fanns det ju givetvis dagar som var bättre men överlag hade vi det så..

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.