Önskan om en ny sittvagn!

Jag har ju en akta graco sulky. En kraftigare sulky. Kan ju inte påstå att den är optimal men jag får klara en vinter till med den. Suffletten är lite skadad men funkar ändå. Jag kan liksom inte köpa en ny vagn då vi har en som funkar. Blä, men jag tittar runt lite och drömmer mig bort. 
Vill ha en kraftigare vagn som klarar vintern bra men ändå är smidig och inte tar för mycket plats i bilen kanske. Eller åtminstone får ner vagnen i bilen! Fast det är ju ett ganska stort bagageutrymme så det mesta borde nog funka.
Vi får se. Vem vet, kanske kommer det pengar från ett oväntat håll och då är det ju bra att man tittat lite. 🙂
Under sommaren har jag ju haft underbaraste “Chiccon” Vagn Chicco Liteway och den är jag sjukt nöjd med men det börjar bli dags att packa ner den.
Här är några jag kollat på shop.alltforforaldrar.se/barnvagnbabyshop.se/barnvagnar, lekmer.se/barnvagnar och jollyroom.se/barnvagnar.

Vagn BabyJogger Summit XC - Röd/SvartSittvagn Orbit G2 Mocca Khaki

Har ni kanske några vagntips? 🙂 Och vad tycker ni om trehjulingar respektive fyra hjul?


Follow Futurum nobis est - Framtiden är vår

0 svar på “Önskan om en ny sittvagn!

 1. Sofie med Matilda och Ida. säger:

  Jag har 3 st vagnar som vi ska sälja. En brio spin, en emmaljunga scooter och en emmaljunga cangaroo. ;)Vi är helt sålda på de 3 hjuliga vagnarna. Just nu har vi 2 st, en syskonvagn och en enkelvagn 😉 (ja, jag älskar vagnar)Hör av dig om du eller om någon du känner skulle vara intresserad av någon av vagnarna./Sofie med Matilda och Ida.

  Svara
 2. Ann-Sofie säger:

  Sofie med Matilda och Ida: Om jag skulle vara intresserad, hur ska jag då kontakta dig? 🙂 Jag ska sugen på den karamellen! 🙂

  Svara
 3. Ann-Sofie säger:

  Sofie med Matilda och Ida: Förresten vilken tycker du själv bäst om? Och vad vill du ha för dem. Är väldigt sugen. 🙂 Gillar också vagnar! 🙂

  Svara
 4. i min lilla lilla värld säger:

  Vi har en chicco som vi är nöjda med, men annars finns ju Baby Jogger city elite. SÅ snygg

  Svara
 5. Ann-Sofie säger:

  i min lilla lilla värld: Ja jag gillar den baby jogger du snackar om. Ja vi är supernöjda med chiccon men vill inte använda den under vintern. Den kommer bara bli sabbad. Behöver lite mer ordenliga hjul och det är det ju faktiskt på babyjoggern! 🙂

  Svara
 6. Sofie med Matilda och Ida. säger:

  Du kan skriva till mig på facebook 😉 Sofie Larsson 🙂 (Du vet, Filip Larssons fru)Jag har gillat alla 3 vagnarna på olika sätt. Vi köpte ny vagn eftersom dotter nr 1 gillade inte sittdelen på cangaroon (ljusblå/mörkblå) när hon var 6 mån (den är rätt stor och hon var så liten och bara trillade åt sidorna) Så sittdelen är bara använd som sovvagn på förskolan i 4 månader och då med åkpåse i.Scootern (pro lime) köpte vi eftersom vi ville ha en mindre vagn (än teutonia vagnen som vi köpte efter cangaroon) men det var inte så lätt att gå med fasta hjul och hundarna när jag var van vid svängbart, vilket är synd då jag gillar vagnen annars.. så vi köpte en brio spin (röd/svart) som vi tyckte om, men sen föddes lillasyster och vi använder numera syskonvagnen när båda barnen vill åka vagn.Du får gärna komma hem och titta/prova vagnarna om du vill (känn inget köptvång! utan mer känna dig för vilken typ av vagn du är ute efter då det är en 3 hjulig, en med fasta hjul och en med rörliga hjul)Jag hade tänkt mig runt 1500-1800 kr eller däromkring för vagnarna, har inte satt något pris ännu, har inte lagt ut annons heller, är lite seg på sånt så dom ligger bara här hemma.. haha

  Svara
 7. Ann-Sofie säger:

  Sofie: Men vad roligt att du hittat hit! =D Ja klart att jag kan komma förbi och prova utan köptvång. 😉 Super bra att får prova ju!! Kram!

  Svara
 8. Sofie med Matilda och Ida. säger:

  Jag har följt bloggen en tid, men inte gjort väsen av mig. 😉 Får bli bättre på det!(Du får gärna sprida vidare till dina mamma kompisar annars om du hör att någon är på jakt efter vagn, om du själv inte vill ha någon)

  Svara
 9. J - tvillingmamma säger:

  Jag har nog tyvärr inga vagntips, däremot har jag en fråga som jag hoppas du kan svara på. Jag använder ju också Blogger, men jag hittar inte var jag väljer att kommentarerna ska vara på popupfönster. Jag har letat, men inte hittat var man väljer det. Vill ju inte heller missa eventuella kommentarer!

  Svara
 10. Ann-Sofie säger:

  J-tvillingmamma:På det gamla gränssnittet klickar du på inställningar på flikarna och sen väljer du fliken kommentarer. Där kan du välja "Kommentarsformulärets placering" Välj pop- up och spara.

  Svara
 11. Ann-Sofie säger:

  Sofie: Ja absolut! Men jag tittar gärna först! 😉

  Svara
 12. J - tvillingmamma säger:

  Ah tack så mycket! Jag har det nya gränssnittet, men jag ändrade tillfälligt för att kunna göra som du skrev. Tack för hjälpen!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.