Mat info möte…

…det gick jätte bra men ett tag pratade bvc tanten och jag hörde bara hälften då Isak skrek. Ganska roligt hur man märker att hon är van och bara pratar på fast ens barn är besvärlig. 🙂 Fast det började bra och hon fick se hans bästa sida till en början med skratt och prat och han fick massa beröm från tanten!

Hon tyckte att han växte ju så bra av min mjölk så det var bara att fortsätta och ingen anledning att börja med gröt nu eller välling efter 6 månader. Hon tyckte att man kan känna sig fram och man skulle börja med grönsaker. Det äckligaste, då man inte ska ge det “goda” först för det är ofta då man får problem med maten. =D Bra att veta!

Efter besöket stack jag till min moster och hennes plutt. Han är 2 månader imorgon och har blivit en riktig bebis nu tycker jag. Vi tog en lång promenad och käkade pommes hemma hos henne. Riktigt mysigt! Tycker det är så kul att vi får barn med 2 månader mellanrum. =)


0 svar på “Mat info möte…

 1. Fiffi säger:

  Jag har inte givit Oliver så mkt smakportioner än faktiskt, det trots att han blivit hela 5 månader! ;O)Gröt älskar han och får så gott som varje dag, men annars har han inte fått mer än potatis&majspuré och blåbärspuré. Hoppas ni fått en fin start på veckan! KRAM!

  Svara
 2. Tora - Viggos mamma säger:

  Isak vill ta en tugga på den lilla bebisen ser det ut som 😀 sööt!

  Svara
 3. Ann-Sofie säger:

  Tora:Ja haha så ser det ut. Och han ville tugga på hans hand hela tiden. =)Fiffi: Nä man ska inte ha för bråttom utan ta det i deras takt. =)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.