Kinkig bebis


Isak är och har varit en väldigt kinkig bebis. Ja emellanåt inte konstant men det ska smågnällas hela tiden. Han är fortfarande förkyld så det gör ju inte saken bättre och tänder på det och separationsångest på det! Inte lätt har han lillgrabben. Men super gosig och kelig samtidigt. 
Idag var vi på Öppna här i kyrkan med grannen och hennes kompis. Hon som håller är det heter Petra är är super cool! Imorgon är det avslutning och då ska vi såklart dit. Sen är det sommaruppehåll. =( Får man hitta på annat! 🙂 På måndag är det sista föräldrar gruppen. Och så har simningen sommarstängt med. Ja ja om bara värmen kunde komma så kan man ju vara ute mer. Stranden kanske?? 🙂
Hann inte träna imorse då vi försov oss lite. Fattar ni? Försova sig. Jo Isk väckte mig kl 5:00 och var helt hysterisk och hungrig och han blev inte glad fören efter vi fått somna om och sen bli utvilad. Ja det blev vi båda. Känns som Isak vaknar en gång i timmen hela natten. Tredje riktigt jobbiga natten i rad. Ja innan fanns det nätter med men nu när han har hosta så hör jag ju minsta lilla hostning och vaknar fast han sover vidare. Men det låter som han är på bättringsväg nu iaf. =D Finaly!
Som sagt ingen träning men det tar jag ikväll. “bara” 20 minuters intervall har jag idag så det går att klämma in i kväll! Eller efter dagen dam som ska bli fin om naglarna. 🙂
Isak somnade precis, helt slut och han höll nästan på att däcka under grötmålet innan han skulle sova. =) Så söt när han ser helt groggy ut men vill fortsätta äta hi hi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up