Imorgon fyller Isak 6 år + nostalgi och tillbakablickar!

present

Helt otroligt vad tiden tickar på! Imorgon fyller Isak 6 år och ja man trodde knappt den dagen skulle komma. Iaf inte den dagen han kom till jorden och las på mitt bröst. Jag hade fått mitt första barn. VI hade fått VÅRT första barn tillsammans.

Idag har jag iaf sprungit runt och letat efter presenter till Isak och ja till slut så hittade jag det jag skulle ha. Efter att åkt till Nova Lund och ringt runt till olika ställen i Malmö och Lund så hittade jag till slut det jag skulle ha i centrala Lund på Lekia och jag vet att Isak kommer bli så glad imorgon. Och så ute i sista sekund som vanligt så ringde jag till ett bageri som hade stängt men jag chansade att ringa och visst svarade de till min stora glädje och visst räddade de mig med en tårta! Tack mina änglar!

Så imorgon har vi en god tårta som ska dekoreras med ljus och med sång och en massa paket ska vi väcka Isak tidigt. Jag bara längtar. Det är verkligen det bästa att överraska sina barn och se glädjen i deras ögon. Ett paket tillkommer sen även på kvällen som inte fanns i varken Malmö eller Lund men vi hittade det i Center syd så allt löser sig med det han önskat sig! 🙂

3majv182-027

Ett speciellt minne är ju när man var på första ordentliga ultraljudet och fick se Isak för första gången. Det var magiskt och jag känner pirret i magen bara jag tänker på det! Där låg han och vinkade till oss och nu är han här 6 år senare. 🙂

maxomorra-10

Wow min stiliga pojke. Ja det har hänt mycket dessa åren. Först låg han där i min mage och sen var han plötsligt i min famn.

vecka-39-382

Här låg han i magen i vecka 39 och ville snart komma ut. 🙂

isaks-fodelse-04128-09-2010kl-21-53

Och här är han för första gången i min famn. <3

isaks-fodelse-03828-09-2010kl-21-20

Sen var det dags att åka hem med det lilla livet och det nya livet som förälder. <3

isaks-fodelse-07330-09-2010 isaks-fodelse-08301-10-2010

Helt otroligt att titta på gamla bilder. Minns tillbaka när man var mammaledig och allt som skulle inhandlas inför förlossningen och vårt besök till Ullared. Wow att få barn är verkligen det största och det är helt fantastiskt att kunna spara allt i bilder och se tillbaka. Och att ha blogg och ha sparat allt i text är också häftigt.

Imorgon överraskar vi iaf Isak med sång, tårta och presenter! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.