Föräldrargrupp!

Kom hem från en stund sen så det blev amning och bus och jag fick kaffe och bullar. =D
Nu sitter Isak i baby sittern och för att försöka komma till ro så har han fått en snutte filt hos sig och det verkar han gilla. 🙂 Gutt! 😉

Isak var verkligen nöjd med dagen när vi kom hem:  😉

Hans skratt och leende går verkligen rakt in i hjärtat och man känner en sån enorm kärlek! =D

Så tillbaka till föräldrar träffen! Det var trevligt och vi var hela 10 st + bebisarna då. Hur kul som helst, de flesta låg runt Isaks ålder och det äldsta var 3 månader. Riktiga gullungar hela högen. Det började med att alla fick presentera sig efter att barnmorskan förklarat upplägget. Vilket då var att vi träffas ca 6 ggr under bebisens första år och nästa besök blir 13 december. Skoj att följa alla. Och kul att vi var så många. 
Varav endast 3 var omföderskor.
Barnmorskan började prata om sin förlossning för att få igång gruppen och sen löpte det på av sig själv. Lite hur vi upplever första tiden och livet som mamma. Om vi fått lite rutiner osv. Riktigt trevligt och jag tror att nu när vi träffat varandra så rullar det nog på lite mer nästa gång. Isak var lite gnällig för han var trött men efter en stunds vaggande så kom ha till ro i min famn.

Just det, passade även på att väga Isak. 5550 gram vägde han och var 60 cm lång. Skönt att se att han växer. Och 8 veckor gammal blir Isak imorgon!

0 svar på “Föräldrargrupp!

  1. Carita säger:

    wow! Jag ska ner imorgon och väga Estelle en extra gång.Är jättenyfiken på vad hon väger nu!Är det denna veckan du ska på efterkontroll?Jag bor ju mitt över så om du har tid kan vi gå en runda på Limhamn 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.