Fångat på film – Isak har börjat gå!

Filmat bara för en liten stund sen.För 3 dagar sen tog han sitt första steg och nu ser det ut som ovan! 🙂Follow Futurum nobis est - Framtiden är vår

0 svar på “Fångat på film – Isak har börjat gå!

 1. Emma säger:

  ÅÅåh så fint han går!!! Vilken stor kille, helt plötsligt! Kramar från mig och Noah 🙂

  Svara
 2. Maria säger:

  Vad duktig han är! Wilda släppte ju för en månad sen men än vill hon inte gå ordentligt på egen hand för nu har hon kommit på att man kan springa om man håller i handen! 🙂 Haha, ja nu är det på gång för oss. Dock inte så långt gången men v 16 är jag inne i nu och min mage är ENORM! Om jag får säga det själv. haha.

  Svara
 3. Anna säger:

  Sicken duktig kille!! Går ju riktigt bra det där!! 🙂

  Svara
 4. Charlotte- mamma till Mirabelle säger:

  Åh det är så roligt att se de första stegena :DMan blir så stolt!Jag har en samsung galaxy mini, än så länge väldigt nöjd. Batteriet tar dock slut fort. Jo de kanske de är, har inte riktigt utforskat allt ännu haha. Kram!

  Svara
 5. Ann-Sofie säger:

  Emma: ja sjukt, idag när syrran kom så kröp han runt på golvet och när hon går så går han omkring en massa. Så bara på några timmar. Coolt! :)Hur går det för Noah? Han tog väl också några steg?Kram!

  Svara
 6. alfvan säger:

  Jomenvisstserru! 😉 Nädå, apoteket var mest för att jag hade sån äckligt dryg förkylning. Den i sin tur sätter sig på öronen och då rubbas balanssinnet och jag blir åksjuk.. 😉 Förresten längtar jag nästan tillbaka till den där perioden runt 10 månader – 14 månader. De var så jäkla härliga då. Nu inte lika härliga alla gånger, ibland ännu bättre! 😉

  Svara
 7. jessica säger:

  om du går in på gamla bloggen så ser du kanske att det fattas lite… jag har försökt halva dagen att fixa men det är även inne på kontrolpaneleen som det är tungt fel haha =) men det gör väll inge så länge man hittar till varandra. =)

  Svara
 8. Ötjejen säger:

  Åh, vad roligt!! Duktiga killen! Ja, jag hade en konstig dag igår. Lovar meddela när det kommer i tidningen! Kramar!

  Svara
 9. Jojja säger:

  Jösses, snabbt jobbat!! Vad duktig han är! Här kom första stegen för snart en månad sen och fortfarande blir det inte mer än en 7-10 steg.. 🙂 Väntar på att det ska lossna sådär snabbt!

  Svara
 10. Ann-Sofie säger:

  Jojja: Ja det trodde ju jag att det skulle ta mycket längre tid och jag tänkte hela tiden att ja men jag köper skor sen när han väl börjar gå och hade tanke att det skulle ta lång tid men vips så var jag ju tvungen att köpa ett par.Hoppas det lossnar snart! =DKram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.