Den dyrbara sömnen.

Isak var mycket gnällig och det var typ var 5:e min som han spotta ut nappen och skrek. Klockan 3 gav jag han näsdroppar och till slut sov han gott utan att vakna fram till kl 8:30. Sen har vi bara legat och dratt oss och jag är så trött. Isak ligger i babygymet, kaffet kokar och sambon har somnat i soffan för att han ville inte råka väcka oss inatt.

Idag ska jag kolla en crosstrainer, får se om den är bra! Hoppas då jag är så sugen på att börja träna. Ja dock inte nu när jag är så trött men jag får hoppas på en bra kommande natt. Får försöka spola Isaks näsa innan läggdags så kanske han inte blir så gnällig på natten.

Amningskudden är super när man vill sitta upp och titta. 🙂 Bilden är från igår.

0 svar på “Den dyrbara sömnen.

 1. ida säger:

  Vad har du för näsdroppar till Isak? Sixten är jättetäppt om nätterna, använder snorsug och saltlösning, och det blir bara bra för stunden.

  Svara
 2. Ann-Sofie säger:

  ida: På natten använder jag iliadin som har avsvällande effekt. Vill inte klydda med saltlösningen på natten för då blir han helt väckt och förbannad. 🙂

  Svara
 3. Maria säger:

  Wilda är ju bara två veckor yngre än din Isak så skulle du börja snart med spädbarnsmassage så är det nog ingen fara. Det är genom föräldrautbildningen! 🙂

  Svara
 4. Tora - Viggos mamma säger:

  vad söt han är!Och jisses vilket jobb ni har lagt ner på renovering! Blir trött bara av att se det ^^

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.