16 personers fika!

Ja om man räknar med alla, 8 mammor och 8 barn. Alla barn runt året. Dessa tjejer har jag känt sen innan vi alla blev gravida och det är så coolt att ha följt varandras kamp till ett plus, följt varandras graviditeter och sedan se barnen så stora! Häftigt!

Tack för en trevlig fika och jag försökte verkligen få till bra bilder med så många personer i bilden men det var sjukt svårt. Alla var överallt! 

Jag berättade även om loppi.se och delade ut flyers till alla mammor. Vi pratade lite om olika sajter och att loppi.se både hade att man kan sälja på aktion och välja fastpris vilket är super bra om man är lite osäker på vad man kan få för grejerna. 🙂
Isak var lite gnällig när vi kom fram men han hade somnat så gott i bilen på väg hem till fina Charlotta som vi var hos. Men efter att fått vänja sig en stund och fått äta lite mat så var Isak på super bra humör och lekte glatt med de andra barnen och gick omkring fram och tillbaka i hallen. 🙂

Isak fick välling när vi kom hem och strax innan kl 20:00 sov han. =D

Follow Futurum nobis est - Framtiden är vår

0 svar på “16 personers fika!

  1. jessica säger:

    Oj vilka härliga bilder =) så himla fina!! Gillar verkligen dom där blommorna i mitten =). Ha en bra kväll =).

    Svara
  2. Ninnie säger:

    Va. Trevligt ni verkat haft de idag :)Ja eller hur, tänk om sj skulle somna sådär då skulle man aldrig ta sig upp…ha ha..

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.