Snyft snyft…

Själv är jag nyligen hemkommen från kurs del 2 i förlossningskursen.
BM berättade faktiskt om eftervärkar och om att man kan bli frossig och känna sig sjuk när mjölken spänner i början. Fast man var ju redan så påläst så det mesta visste man redan. Men skönt att höra från bm. Mycket info på dem här 2 dagarna så jag kommer säkert glömma hälften men vet vart jag kan vända mig osv vid problem.
Vi fick lista med telefonnummer, förlossningsplan listan man kan fylla i. Sen fick vi alla skriva våra mejladresser om vi vill komma i kontakt med varandra. =)

Väldigt lyckat. Dock har jag blivit väldigt dålig under natten. Knappt sovit och tror jag åkt på en dunderförkylning. suck…kände mig svimfärdig på kursen och bestämde mig för att sjuka mig. Känns verkligen surt då vi har ont om pengar nu och behöver varje slant men jag mår verkligen inte bra idag. =(

Kan tillägga kass i magen, not fun. =/

0 svar på “Snyft snyft…

 1. Sara - Ensamstående mamma säger:

  Sv: Jag vet, det är helt sjukt.. Och visst är det en riktig unge han håller i, och jag hoppas verkligen att sociala myndigheter sett videon och gjort ett ingripande.

  Svara
 2. Maria säger:

  Här är en till som är dunderförkyld =( Nog också pga att jag satt ute lite för länge o cyklade hem i kyla i torsdags. Buhu =( Vårt immunförsvar är ju inte det bästa just nu =/ Hoppas vi blir friska till midsommar iaf! Krya-kram!

  Svara
 3. Camilla säger:

  Åhhh va du är duktig och påläst. Jag har inte kollat alls mycket än.Vi skulle välja om vi ville ha oktober eller september grupp (beräknad BF) och jag tvekade lite om jag skulle ta september för jag tänkte att de träffar som är i augusti kanske jag inte kan relatera till pga att det är så långt till BF men det verkar ju som om det går bra ändå :)Har du nån sida eller bok som du tycker är bra?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.