Och då har semestern börjat!!!

Äntligen hemma! =D 
Då var sista arbetsdagen avklarad och det firades med tårta med kollegorna!


Visst är den söt??? Hihi =D

Skumt det kändes att traska hem från jobb idag med vetskapen att man inte ska jobba på säkert 16 månader! =O

0 svar på “Och då har semestern börjat!!!

 1. Maria säger:

  Fantastisk tårta! Riktigt söt! Vi ligger nära varandra och du får säkert din bebis före mig då jag är säker på att vi får en oktoberbebis! Så jag jobbar in i det sista, som det ser ut nu så jobbar jag 100% till bf, 30/9! 🙂

  Svara
 2. Maria säger:

  Min graviditet fortgår. Sakta men säkert framåt! Ont i höfterna så håller på att smälla av, men samtidigt känns det som att jag är van så störs inte jättemycket av det. Magen är stor och otymplig, får ont i ryggen när jag har sammandragningar (men sammandragningarna gör inte ont). Nu när värmen kommit så är det väldigt svullna fötter och händer.. Så jag har nog en ganska bra graviditet. Jobbar som sagt 100% och tränar när jag kan, försöker få till 2 ggr i veckan, men blir oftast bara en dag då det tar 3-4 dagar innan jag kan gå igen ordentligt, dvs med den smärta jag har dagligen! 🙂 Jag är envis helt enkelt. Lycka till nu på sluttampen, jag följer bloggen!

  Svara
 3. FB säger:

  Billigare + roliga shoppa från Tradera :)Bara tvätta de beg leksakerna/kläderna+ man köper mkt mer än om jag jag köpt nya, de kostar skjortan, babyleksaker!!

  Svara
 4. Maria säger:

  Vilken dudersöt liten tårta!! Herregud, 16 månader – det låter som en evighet! Jag har inte alls räknat på hur länge jag ska vara hemma än men 14 blir det nog iaf – men gärna 18 också =) Tänk, du har bara 6 veckor kvar!

  Svara
 5. Ann-Sofie säger:

  oj oj att du orkar, nä jag ska iaf börja vattengympa på måndagar, det får räcka. Tyvärr mår jag rätt dåligt av att vara för aktiv nu men ska försöka ta lite korta promenader nu på semestern, men jag har väldigt kraftiga sammandragningar som även gör lite ont ibland. Det drar lite i jumskarna och jag har som mensvärk så jag får ta det lugnt. Har mått så kasst att jag varit rädd att jag varit tvungen att skippa vattengympan, fast nu slipper jag jobb så då kan jag ta hand om mig mer. =) Allt började efter v 30 och Nu har det varit riktigt jobbigt i mellan 1 till 2 veckor med mycket ont här och där och sammandragningarna är sjukt obehagliga, och jag måste ta det lugnt annars får jag dem för ofta och kan knappt andas.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.