Lite tankar kring förlossningen.

Jag ser också fram emot förlossningen. Och jag tycker det är så överdrivet med det här med hur man ska föda. Men jag kanske ändrar mig till nästa barn. Men jag tänker inte bestämma innan. Utan ge mig det jag behöver liksom. 🙂 🙂 🙂 Jag litar på bm. Tycker inte man ska bestämma sig allt för mycket men alla gör ju precis hur dem själv vill. Så länge man själv känner sig trygg när man är där.
Något jag har bestämt innan är iaf, att jag inte vill prova sterila kvaddlar för det låter hämskt. Och först ville jag inte ha akupunktur, men man kanske inte ska utesluta det för inget som gör ont av att prova. Mest att jag tvivlar på att det fungerar.
Det viktigaste för mig är att min sambo är där. Då klarar jag allt känns det som. =) Han ger mig så mycket styrka och älskar han så mycket!

0 svar på “Lite tankar kring förlossningen.

 1. Linnea säger:

  Usch, jag vill absolut inte ha dom sterila kvaddlarna heller… :)Och inget petidin eller något morfinpreparat eftersom det är skadligt för lilla bebisen.Men annars vet jag inte, jag tänker att jag ska köra på utan bedövning (döh, det verkar alla göra…) Men ändå förbehålla mig rätten att vråla efter en epidural utan att nån säger "men är du verkligen säker på det lilla vän!?" :)Snart dags att förbereda bb-väskan kanske?

  Svara
 2. Linnea säger:

  Tja, fast om det inte var farligt skulle dom ju inte behöva ge bebisen motgift mot morfin direkt när dom föds sen… Så jag tror nog inte att det är riskfritt ändå.Det var bra innan hon Linda fick sin bebis, på innan du fanns bloggen och dom disskuterade vad man skulle ha med i väskan, lypsyl och mjukt toapappaer minns jag iaf, det lät bra! Måste nog göra en lista. Undrar hur man får med sig lagom mycket? Det ska väl inte se ut som om jag flyttar in när jag kommer… :)Ska ni ha med er babyskyddet direkt till bb föressten?kramar

  Svara
 3. Helena säger:

  nä jag håller med, inga sterila kvaddlar! jag har en ide om hur jag kan tänka mig att det går till men är öppen för att det kanske inte blir så när man väl är där. Så det blir ju vad det blir, tror inte det är så lätt att förbereda sig, lättare att bli besviken om det inte blir som man tänkt sig om man planerat för mkt ..

  Svara
 4. Weronica säger:

  Kvaddlar ä ringet jag rekommenderar… onst som fan gör det 🙁 Tycker du har en sund inställning Ann-Sofie som tar det när dte kommer liksom… Man kan inte förbereda sig för något man inte varit med om. Men som sagt en underbar sak man kämpas för!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.