Här sitter man…

…och fortfarande i pyjamas. Har varit vaken i några timmar och sitter bara och surfar. =)

Köpte en angelsounds pga min oro. För att kunna lyssna på bebis hjärta. Låg och lyssna imorse och det kändes så mysigt. Nu låter jag den ligga några veckor för man har ju hört lite olika om det är skadligt eller ej. Men känner att det är ok för att dämpa sin oro. Stresshormon är inte bra heller och nu kan jag vara lugn. Längtar till rul bara, så kommer det nog kännas mer verkligt. Att jag verkligen har en bebis i magen.

Efter att jag lyssnat prata jag med sambon. Han är i Stockholm och hälsar på en kompis. Känns skönt att höra hans röst och att resa gått bra. =)

Idag kommer syrran med min lille bror. Kul med lite besök så man slipper vara ensam. Får försöka komma på nått skoj att göra men jag har så dålig fantasi. Vi får se… =)

Är så slö idag. Och extra rummet är kaos sen jag tog hem möblerna från salongen. Måste få iordning borde oav då en tjej kommer och bygger sina naglar vid halv 3 tiden. Orka!? haha…

0 svar på “Här sitter man…

  1. Mamman säger:

    Där ser man ju. Kul :)Vad är Angelsounds? Har aldrig hört talas om det.Jag är också gräsänka idag. Sambon är iväg över helgen.

    Svara
  2. Helena säger:

    Vad coolt, nåt sånt där borde man ju köpa! Är ju oxå nojig att det inte ska vara nåt där.. När ska du på RUL? Jag har en månad tills dess.. olidligt lång väntan! kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up