Grattis Carolina!

Och så var Lo äntligen här: Carolinas blogg
Åh man längtar så när man läser om andras förlossningar. Speciellt denna då den gick så bra! Nu vill jag med se/ha min plutt. =)

0 svar på “Grattis Carolina!

 1. Charlotte säger:

  Hej! Vad kul att du hitta in till mig 😀 Nu får ja en till gravid blogg, snart mamma blogg, att läsa! Det är så roligt att läsa om andras graviditeter och vänta på förlossningen 😀 Ha det gott!

  Svara
 2. Charlotte säger:

  Jo det blir ju lätt så att de slutar skriva när bebis kommit. Jag försöker verkligen anstränga mig nu att uppdatera. Men lite svårt är det ännu.Visst känns det konstigt att tänka att man ska bli mamma 🙂 Jag kan knappt förstå det nu och jag har varit det i en månad 😀 Men det är helt underbart och jag är superavis på dig att du snart ska gå igenom en förlossning. Jag vet inte om du läst min fl-berättelse, den var inte världens härligaste, men världens häftigaste upplevelse. Jag ser tillbaka på det som om det vore en utlandsresa hehe.

  Svara
 3. Charlotte säger:

  Sålänge man får veta att det är på G så är det ju bra 😉 Sen får man tålmodligt sitta och vänta till iaf ett litet inlägg om att liten har tittat ut 🙂 Jag var väl rätt snål med det :PHehe ja den är en bit, lite rörig också. Men minnet är ju inte som det ska efter en förlossning. Ja jag läste mycket om andras förlossningar, förstod inte då att jag själv skulle gå igenom den. Och jag gick ju så länge över tiden också så jag trodde aldrig ja skulle få mitt barn. Hoppas du slipper gå över tiden så mycket. Hehe jag tyckte jag fick sån stor bebis så jag fatta inte alls att hon legat i min mage, än mindre att ja tryckt ut henne ;PJo jag längtar till både nästa graviditet och förlossning, men det är nog ett bra tag dit. Vill gärna att vi ska ha flyttat till hus innan.Jag kan säga att jag var så avis på alla som skulle ha i närheten av mitt bf datum som fick alla sina bebisar då. Jag vänta å vänta men inte ville hon komma ut. Nu är hon hela en månad och den tiden har gått så otroligt fort. Man ser fram emot framtiden också men samtidigt vill man vrida tillbaka tiden till dagarna innan förlossningen för att man vill leva i den första tiden med bebis. Svårt att förklara vad ja menar hehe 😉 Man hinner som inte med.Hur känner du inför förlossningen då? Bedövningar? Något du är nervös/rädd för? Vars ska du föda någonstans?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.