En effektiv dag!

Idag har jag tvättat, diskat och småplockat här hemma. Även kokat allt som ska desinficeras och diskat nappflaskorna. =D Så har jag även packat BB-väskan!

Sambon är hemkommen så vi ska köra och handla amnings bh:n och så ska jag försöka övertala han att åka förbi babyringen. 🙂 Och kolla skötväskor! =D

0 svar på “En effektiv dag!

 1. Maria säger:

  Flitig du är som redan packat, vad ska man ha i den där väskan lixom…?Och vad skönt att du äntligen fick sova!

  Svara
 2. Ann-Sofie säger:

  Maria: Ja sambon tyckte det var bra att ha det gjprt. För han känner på sig att lillen kommer titta ut tidigare. =) Men det tvivlar jag på. =) Men men nu står det redo. Men fattas ju lite tilltugg och läska och tidningar. =)Jag kollade igenom lite listor på Familjeliv forumet om du vet vilket det är? =) Jag skrev en lång lång lista och så stryker jag på den efter hand. Och vi bor rätt nära så skulle vi glömma något kan sambon åka hem och hämta och då tänkte jag mest på någon tröja till mig om vi inte skulle hinna packa ner det. Jag har ju inte så många så jag kan ju inte packa ner det nu =)

  Svara
 3. Camilla säger:

  Nämen va du är duktig! Sånt ska man göra också. Koka grejer…Jag skriver en lista på vad som ska med iom att det är så mycket som jag inte kan lägga ner pga att jag fortfarande använder det. Jag packar lite närmare BF och skulle det bli så att det blir tidigare än väntat så tänkte jag att listan får hjälpa till.

  Svara
 4. Ann-Sofie säger:

  Camilla: Jamen det är smart tänkt. =) Jag har ju med kvar listan, och en del grejer kan jag inte packa nu som vissa kläder och ex tens. Det får ju bli när vi åker in eller så får sambon åka och hämta det sen. =)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.