4 veckor kvar…

…till beräknad förlossning idag, vilket betyder att jag gått 90% av graviditeten idag. 😀 Vilket i sin tur bara betyder 10 % kvar. Inte nog med det så är Isak färdigbakad om en vecka nu och det betyder att han får komma när som efter det. =D Coolt!

Idag har han bökat som tusan i magen, hoppar hit och dit och det ser helt galet ut haha.

0 svar på “4 veckor kvar…

 1. Fiffi säger:

  Snart har du din bebis hos dig!! Tänk att Oliver är drygt 2½ vecka idag, tiden bara springer iväg!! Hoppas du får en fin helg!Kram!

  Svara
 2. Anonymous säger:

  Bebis är inte färdigbakad förens 38 fulla veckor. Frågade min barnmorska i önsdags om det var den veckan man gick in i v38 (36+0) lr om det var 38 fylla veckor. Svaret blev 38 fulla veckor.

  Svara
 3. Ann-Sofie säger:

  Svar till anonym!Om en vecka har jag gått 37+0 och gått in i v 38! Alltså 37 fulla veckor är den färdigbakad enligt MIN barnmorska.

  Svara
 4. Anonymous säger:

  Barnet är färdigbakat i 38 fulla veckor, mellan 38 +0 och 42 +0, e barnet redo för att möta världen.. om din Bm säger 37 +0 e hon nog den enda. Har aldrig hört det iaf. kram

  Svara
 5. sara - mamma till wilda säger:

  Kanske kommer ut en liten vilding hahaha

  Svara
 6. Anonymous säger:

  Om du säger det så. Dock tycker jag att det e konstigt att man vill ha ut sitt barn innan 40 fulla veckor, vilket innebär en full graviditet…. But hey that's me!

  Svara
 7. Ann-Sofie säger:

  Anonym: det finns inga belägg att det skulle vara full graviditet på 40 veckor. Bara 6 % som föder på beräknad dag. Och jag vill att min ska komma när den är redo, oavsett vilken datum. Om det är före beräknad eller efter beräknad. =) Flera barnmorskor har sagt att det egentligen inte finns det är med 40 veckor, det är bara en riktlinje utan jag ska tänka allt från 11 september till 15 Oktober! Den kan komma när den vill där emellan. =)

  Svara
 8. Inka säger:

  Min BM och de på föräldrakursen säger att från och med v 37+0 till och med 42+0 räknas som en normal graviditet. Allt före 37+0 räknas som prematur MEN de sa också att en mamma som gått 35 fulla veckor och där förlossningen startar spontant så stoppar man den inte.Så allt mellan v 37 till v 42 räknas som en full graviditet. (Detta står även i majoriteten av alla gravidböcker).Lycka till Ann-Sofie och hoppas du snart har din lille kille hos dig.

  Svara
 9. Ann-Sofie säger:

  Inka: =) Tack för infon, och precis det jag hört. =)Tack för lyckoönskningarna!! Och må tiden gå fort nu. =)Kram

  Svara
 10. Inka säger:

  Ann-Sofie: Inga problem. Var ju inte direkt riktad till dig eftersom du säger i princip samma sak 🙂 Ja, du förstår nog vem jag tänkte på när jag skrev.Ja, låt tiden går fort fram tills att bebisen vill komma ut. :)Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up