2 veckor kvar till ultraljud…

…åh vad spännande. Men nu helt plötsligt vet jag inte om jag vill ta redan på kön. Kul med en överraskning sen med. Åh…vad svårt. =)

Igår kände jag 2 puffar när jag gick och la mig så jag fick gåshud på kroppen. Ha ha vad mysigt. =) Häftig känsla och jag är säker på att det är bebis. =)

Igår fick jag lite städnoja, och skulle tvunget möblera runt lite med haha. Sen släpa jag iväg sambon så han fick titta på de underverk jag hade gjort haha…

Märker själv att jag beter mig lite knasigt men jag tycker samtidigt det är kul! =D

0 svar på “2 veckor kvar till ultraljud…

 1. carolina säger:

  haha, nej, jag kikade inte på det! men jag såg reklamen, dom skulle väl få tvillingar?matsedel är mer för in skull så jag ska slippa och stå och klia mig i håret och undra vad fan vi ska äta, hehe 😉

  Svara
 2. F.-b säger:

  I början ville Johannes veta sen ju längre gånget d var tyckte han ändån d var kul ej veta Och nu vill inte veta alls, när vi bara har 1½mån kvar. För nu blir d verklogen surpricise!!! man kan ändån fixa bebbesaker. finns många färger och bebbe bryr sig inte om den har en rosa body och är en pojke. Inte jag heller 🙂

  Svara
 3. Lina säger:

  Angående kolla könet så tycker jag att det är roligaste med en överraskning faktiskt =) Men såklart man är nyfiken på om det är en flicka eller pojke som sprattlar i magen!

  Svara
 4. F:B säger:

  Alla färger passa alla barn. Trams m könssätta färger!Läs boken: Istället för 2, kan köpas på olika.nu eller jamstallt.sePå föräldrar utb berättade BM saker man ej tänker på men är jätteviktiga :)Jag ser tydligen alltid allvarlig ut, säger folk. Nej jag är inte den som ser glad ut kanske, när jag går i mina egnta tankar…jag känner ej igen folk heller. På föräldrargruooen i helgen sa en tjej: känner du inte igen mig? Vi går på gravidvatten gympan ihop….PIIIINSAMT!

  Svara
 5. Ann-Sofie säger:

  f:bläste lite om boken på sidan, tyvärr är jag inte riktigt av samma inställning, får jag en flicka så blir det mycket klänning och gull. Och tror jag funkar bra med att uppfostra mina barn jämnställt ändå(på andra grejer), tycker att flickor är flickor och pojkar är pojkar. Olika helt enkelt. Känns inte rätt för mig helt enkelt. =)

  Svara
 6. Mamman säger:

  Min arbetskamrat var på ultraljud och hade bestämt sig för att inte veta. Nu ca 1 1/2 månad senare så hade hon ångrat sig och kollade vad det var så det är nog lugnt hur du än gör iom att du alltid kan gå tillbaka och fråga. Jag vill ju verklgen veta men inte sambon. Jag börjar dock känna ett litet nyfiket pirr inför det häftiga när man vid förlossningen får veta istället för innan.

  Svara
 7. alexandra säger:

  Nej, jag tycker det är lite av grejen att man inte vet könet i en graviditet=) hihi. En överaskning=D Iaf är det min åsikt. Har inte förstått mig på att ta reda på könet heller? jag är så fast besluten i att jag inte ska göra det när jag blir gravid, för att det är ju kul med en överaskning i slutet som man så länge väntat på. Men man vet ju inte hur det känns när man väl är gravid, men hoppas nästan på att jag tänker på samma sätt som jag gör nu. Och när det handlar om planeringen, så kan man lätt planera för bebis ankomst neutralt.Låt det få bli en surprise;-)grattis till bebisen! kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.