Här har ni mig!

Dagens gästbloggare hos Sojkas framtid. Vad glad o stolt jag blev över frågan men sen kommer tanken, vad ska jag skriva om?? Jag vrider ju ut o in på mitt liv i min egen blogg, hur ska jag kunna hitta på något mer??

 

De flesta utav er känner väl antagligen inte mig så jag kan väl börja med att berätta om mig själv. Jag är en medelålders “dam” som bor i den stora tennismetropolen i södra delen av Sverige och som har förvandlat mig själv från en soffpotatis till ett träningsfreak.

 

Den där viktkampen ni vet, den har ju pågått hela livet mer eller mindre. För 20 år sen var jag tjock när jag vägde 70 kg (till mina 164 cm) nu helt plötsligt så vägde jag 82 kg, oops! Hur gick det till??

 

Förra sommaren råkade jag hamna på ett X-fit (Crossfit) pass och blev helt såld på det. Vi kastade bildäck, krälade i gräset, gjorde armhävningar o stod på händer mot ett staket. Det här var min grej! Sjukt kul, råstark som jag är i grund o botten, gillar jag all styrketräning, konditionen är det värre med. Detta fortsatte jag med hela hösten sen flyttade tyvärr min tränare.

 

Då flyttade jag till ett nyöppnat träningsställe o grät ut min förtvivlan över de där kilona som aldrig försvann. Jag var även på ett annat gym och fick info om Xtravaganza men det verkade inte vara något att ha. Dyrt som attan o jag tror inte på att det är hållbart.

 

Nu startade istället de här underbara tjejerna, Anne och Ulrika på Studio 4, en “Kom-i-form” träning. Intensivkurs i 8 veckor med bara 8 deltagare i kombination med kostrådgivning. Så sjukt kul vi har haft! Nu är jag inne på min andra intensivkurs, det går bara inte att sluta o nästan 7 kg har jag tappat i år! Men det är ett hårt slit, sakta går det o i långa perioder står det helt stilla men jag SKA INTE ge mig! Jag SKA lyckas! Men det är ju så gott med lite vin på helgen;) kanske därför det går sakta….

 

Om ni vill läsa mer om mig o min viktkamp o träningsiver blandat med en massa annat personligt så blir jag jätteglad om ni vill kika in hos mig: http://yoycefunderingar.blogspot.se
De bästa träningspassen är de som blir av!

 

Kram

Ingegerd

0 svar på “Här har ni mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up