Vi kom hem för…

…en stund sen och nu sover Isak i sin säng. Det tog inte lång tid och ja lät honom somna i min famn och sen bar jag över honom i sin säng. Andra inskolningsdagen idag och det gick jätte bra.

Vi kom dit kl 9:00 och klockan 10:00 fick jag gå iväg på en kaffe och lämna Isak en stund. Strax efter 20 minuter blev jag hämtat då Isak var lite ledsen men det hade gått bra hela tiden men dem tyckte att det räckte för idag och att han fick känna att mamma faktiskt kommer tillbaka. Jag fick sen vara med vi sidan och Isak fastanade så klart för att städa. Vad annars! 😉

När klockan sen var strax efter kl 11:00 tror närmare 11:15 så var den lunch och jag satt med. Jag fick också vara med och äta. Denna gången var det skolmat men dem brukar ha egen kock men hon var tydligen ledig. Isak försökte äta själv och för att han skulle få i sig mat så hade jag en egen sked och sleva in lite mat i hand mun hi hi. Han tyckte det var gott och åt ändå lite grann.

Men närmare kl 12:00 så var det dags att säga hej då. Och man märkte att det var dags. Han var inte lika tålmodig och satt fint som de andra barnen. Sen ville han springa omkring lite innan vi gick.

Det var så roligt att se Isak springa runt och skoja med de andra barnen och leka med alla leksaker och ja springa omkring med en mopp eller 2 och städa golvet kunde han sysselsätta sig länge. Det var tjo, glatt skrick och skratt. Han var verkligen på toppen humör.

Ska bli skoj och se hur länge jag kan lämna honom imorgon. 🙂 Personalen är himla goa och det känns som vi hamnat rätt.

0 svar på “Vi kom hem för…

 1. Mia säger:

  Va skönt att det verkar funka så bra … att man får ta sig tid o inte bara läma o gå, ojoj hur traumatiskt kan inte det vara för ett barn (nåt sånt fanns ju inte när man själv var barn .. hade nog behövts tur att det är nya tag numera)

  lycka till i morgon också!

  Svara
 2. Anna säger:

  Oh jvad kul att det går bra med inskolningen. Minns dotterns inskolning som igår…och om knappt 6 månader börjar hon skolan.
  Var tar tiden vägen?!

  Svara
 3. camilla säger:

  vad roligt, måste vara väldigt spännande hihi 🙂

  åå okey, var de skoj o vara på det? aldrig hört talas om, vad inneär det?:)

  Svara
 4. Russin säger:

  haha städar han på dagis med ? gullungen.. 🙂

  skönt att det går bra för han och att han trivs.. 🙂

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   Ha ha Isak städer vart ha än går! 🙂 Hoppas det håller i sig bara. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.