Välkommen hem till oss!

image

Nu har det gått exakt 2 veckor sen vi flyttade in. Och nu har vi fått undan det mesta. Eller vi och vi Jag ha ha. Visst M har tagit tippen emellan jobben och gjort ett och annat inköp. Jag är grymt stolt över vad jag lyckats göra med 2 små barn här hemma samtidigt. Man är på bristningsgränsen att krascha men jag vill få saker och ting gjort och färdigt så fort som möjligt. Sen får man slappa. Eller så gott man kan slappa med 2 barn ha ha.

image

image

Som ni ser så är köksplatsen utanför köket och det är öppet till vardagsrummet. Jag gillar inte helt öppna planlösningar men jag gillar ljust och öppet och här är iaf köket för sig själv. Detta området byggdes 1984 och tänk att dom redan då kunde planera så bra! 😉

image

Isak fick det största rummet och det var verkligen bäst så! Nu finns det gott om utrymme för både lek och stök. 🙂

image

image

Sen har vi sovrummet som vi kommer ändra längre fram genom att vända sängen och bygga en inbyggd garderob längs hela ena väggen och det kommer vara det ultimata för lägenheten och kunna få den plats vi behöver. Asså vi har en gigantisk klädkammare men jag vill att allt som är mitt och M:s ska vara i vårt sovrum.

image

Sen har vi extra rummet som nu blir gästrum och datarum. Tanken är att jag ska börja bygga naglar igen men när det blir av vet jag inte nämligen så jag har lagt det åt sidan så länge.

image

Sen vår uteplats/balkong. Där ska läggas golv.

image

Sen ska det ju upp tavlor och hyllor. Och även lite annat småpill. 🙂 Men det kommer bli super. Och jag älskar besök och är galet sällskapssjuk så hoppas på massa besök trots min flytt från Malmö. 😉

0 svar på “Välkommen hem till oss!

  1. Natalie säger:

    Hej! Välkommen till byn. Kände igen mig på korten som du lagt ut 🙂 Hoppas ni kommer att trivas Kram Natalie

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.