Trevligt besök har vi redan haft här…

…på nya stället. Syster Katarina var här första dagen då hon hjälpte till när vi flyttade och då ville hon också se lite på den nya lyan.

besök 01

Gabriel var här med sin familj, syster Jasmin, mamma Kinga och pappa Kamil. Måste säga hos dessa pojkar svänger det fort!

besök 02

Sen var syster Louise här med morfar Benny och min bror Miki. Mysigt att få ha dom här en stund och dom fick gosa lite med Elias precis innan dom skulle gå för han hade bestämt sig för att sova hela besöket. 😉

0 svar på “Trevligt besök har vi redan haft här…

 1. Linda säger:

  Vad trevligt med besök!

  Svar: Jag köpte två dunkar ett rosé och ett vitt. Rosén var jag inte nöjd med ( Opal springs) men det är en snygg box. Det vita vet jag att jag gillar, för jag köpte Vernissage, vinet som ser ut som en handväska. Det gillar jag. Jag kan däremot rekommendera ett annat Rosé som jag gillar, Det heter Bearfoot, Zinfandel och är ett kaliforniskt svagt vin, bara 9 procent. Gott och trevligt pratvin, på flaska.

  Ha en fin dag!

  Svara
 2. Paula´s Blogg säger:

  Såå härligt med nytt boende 🙂
  Idag mår jag lite pyton..blääää…Bättre väder har vi här också!

  Kram

  Svara
 3. Angelica säger:

  Helt underbart väder.. Älskar sol o värme. Det jobbigaste är bara när man fixar o gör iordning sig o sen svettas hihi. Men bara o gilla läget. Haft en bra sommar än sålänge?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up