– Tandpetare i ögonen & spårlöst försvunnen –

image

Jag lovar hade jag lutat mig mot kassadisken på jobb så hade jag nog somnat. Nästan så att man hade behövt ett par tandpetare för att hålla upp ögonen. En kort period sov barnen hela natten men nu har det börjat bli kaos igen. Jag önskar verkligen att barnen kunde sova några nätter i sitt rum. Med Elias i vår säng så blir det rena brottningen. Han inte bara sparkar på en han ligger PÅ en. Han kan lägga sig över ansiktet som en jäkla katt ha ha. Asså mer galen sov-pojke har jag inte varit med om. Isak var lite lugnare när han var liten. Han sparkade bara på pappa ha ha. Men Elias låter ingen sova. När han sen råkar vakna till och ska somna om så låter han. “Hmmmmm….Hmmmmm. ..Hmmmmm. ….”  Typ andas eller nynnar sig till sömn. När han ska somna när vi lägger oss så gör det inte så mycket men på natten låter det så högt så han väcker alla som sover i sovrummet.

Jag funderar på nya sängar i barnens rum så de får det riktigt bra och skönt och sover hela natten. Men vi har inte bestämt oss hur vi ska göra. Om de ska ha vars en enkelsäng eller typ en våningssäng eller loftsäng över Isaks säng. Men jag tycker ändå Elias är så stor nu. Hade varit skönt om de kunde ha en säng att sova i som man kanske själv kunde ligga bredvid för att natta de. Det låter mycket mysigare. Nu får jag sitta bredvid så därför blir man lat och nattar i min egen säng.

Ja ja vilka problem va? Ha ha men inte nog med detta så hittar jag inte min gula sminkväska. Håller på att bli knäpp för att mitt smink är försvunnet! Hoppas verkligen det kommer fram snart för jag känner att det hade hjälp med lite smink för att känna mig lite piggare.

Iaf trevlig helg!

Kram Sojka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.