Sjukstuga…

image

Fast denna gången är det jag och M som är sjuka. Tack alla för att ni hoppades att vi skulle klara oss undan sonens smitta men nä, här ligger vi däckade i magsjuka. Fan inte kul men Isak är verkligen duktig på att ta hand om sig själv! Jag gör bara det nödvändiga, ge mat och byta blöja sen sover och vilar en stund till.

Inatt fick jag ingen alls sömn. Mådde så fruktansvärt illa och kräktes 2 ggr. Frossa i hela kroppen och hemska smärtor i magen. Kass i magen och inatt så växla jag mellan att ta av mig täcket för jag blev så varm och då frös jag något galet mycket. På med täcket och då blev jag så varm att jag ville spy så av igen.

M hade exakt likadant och han insjuknade exakt samtidigt förstod jag sen när han egentligen skulle upp till praktik. Han mådde jätte dåligt och berättade att han haft exakt samma sak inatt fast han höll på med sin tröja av och på hela natten.

Har fått i mig lite proviva och lite vatten med Alvedon och det hjälpte faktiskt lite så jag kunde sova en stund. Ljuvligt!

0 svar på “Sjukstuga…

 1. Angelica säger:

  Nu har jag öppnat en ny blogg. Men gillar inte utseendet, inställningarna och formaten osv i denna portalen. Så jag får se om jag stannar på denna, byter eller slutar blogga. Allt bra med dig?

  Svara
 2. Znogge säger:

  Vilken otur men vissa baciller är svåra att undgå 🙁 Hoppas ni är på benen snart igen!

  Svara
 3. iDA säger:

  Magsjuka är något av det jobbigaste som finns! Hoppas ni kryar på er hela familjen=)

  Svara
 4. Nina säger:

  älskar min header, men den är just för sommaren. satt och pilla på en ny och sen vart det bara pannkaka med sjukdom, hunden och nu försäkringskassan. så ja har inte orkat att ta tag i det. se om det blir en ny innan jul iaf.

  Svara
 5. sofie säger:

  fy vad jag lider med dig, finns inte mycket saker som är värre än magsjuka! krya på dig!!

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @sofie, Tack! Nä men tack och lov är vi friska nu. Tyvärr åkt på förkylning men hellre det. 🙂
   kram

   Svara
 6. Sofie - Mamma till två små säger:

  Låter som min söndag… trodde jag skulle slippa men icke.. Satt mitt i natten på toa med en spann i knät.. kom liksom överallt… fy fan.. detta önskar man ingen!

  KRYA PÅ ER

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @Sofie – Mamma till två små, Fy fan! 🙁 Hoppas det är bättre!
   kram och tak!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up