Pysselpojke och mera trots!

image

Idag var vi på en visning på en lägenhet. Jättefin var den. Okej finns finare men jag gillade den. 🙂 Gud så svårt det är. Nu har vi liksom fått chans att snart kolla på ett radhus men nu blir vi osäkra. Allt har sin fördel och det är rätt bekvämt med lägenhet.

Vi var även på öppna förskolan idag. För första gången sen Elias kom till världen. Isak fick pyssla lite och så passade han även på att bjuda på ett utbrott när han inte ville gå. Men annars har han varit en goding idag. 🙂

0 svar på “Pysselpojke och mera trots!

 1. citymom säger:

  Spännande med visning!
  Vi går också runt och kikar för fullt ihopp om att hitta något som vi båda älskar. Det är svårt tycker vi, man vill inte “köpa” ner sig men samtidigt inte vara för kräsna också =)

  Roligt med ÖF =)

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det är asså så himla svårt det med att köpa bostad. Just nu lutar det faktiskt åt en lägenhet för det är svårt att hitta drömboendet så vi funderar på att vänta lite till och spara mer och kanske sen hitta drömhuset. Idag kan vi inte riktigt få drömhuset tror jag utan får nog nöja oss med lite mindre så därför funderar vi på att ta en annan lägenhet som ändå är större än den vi har idag för här är lite trångt. 🙂

   Svara
 2. Sofie - Mamma till två små säger:

  Vad kul att du hitta ngt du gilla iaf! Ska du bara VÄLJA med!

  Öppna förskolan är så mysigt. Hade minsann en ledig måndag och då passa vi på att åka till vårt öppna! Var verkligen vår grej när Anna var nyfödd!
  Och att inte vilja gå hem det hör till 🙂

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det är väl så bara det att han blir okontrollerbar. Och ofta slutar med att jag får tvinga på honom ytterkläderna. 🙁

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.