Nu har jag gett mitt barn men för livet!

image

Jag häller upp ett bad och låter Isak mysa till det för sig själv i badet. Jag hör ett hysteriskt gallskrik och “MAMMA, SPINDEL!” Fan, tänker jag “där också”. Vi har haft alla möjliga spindlar på sistone. Senast var igår då det sprang en stor jäkel över golvet och jag har inte skrikigt så högt sen vi flyttade hit här! Det såg mer ut som en person som böjt sig i brygga men med några extra ben springa snabbt över golvet! Läbbigt! :S

Jag kommer in i badrummet och ska rädda min unge. Och vad ger han mig då? Jo ett hårstrå är vad han ska räddas från. Eller några som är ihop i en tova. Jag försöker förklara att det bara är mammas hår men tror ni ungen blir lugnad?! Nä han ser helt skräckslagen ut och säger att han inte vill bada mer och pekar på allt hår som ligger inlindat i hans leksaker och i badvattnet. Jag plockar och plockar och lugnar honom och förklarar och jag hör “där, där, här mamma” osv.

Men jag förstår. Dom är verkligen överallt. När ska jag sluta tappa håret. Själv tycker jag nog spindlar är snäppet värre! 😀

0 svar på “Nu har jag gett mitt barn men för livet!

 1. jaana säger:

  Spindlar är inga trevliga djur, förstår din rädsla. Men tror inte Isak har fått men för det. 🙂 Trots att han inte för tillfället ville bad pga håren… 🙂 Hoppas ni får en härlig söndag eftermiddag trots allt.

  Svara
 2. Sofie - Livet på landet med två små! säger:

  Då skulle du sett spindeln som stampade fram över tv-golvet när jag satt i lugn och ro och titta på tv igår!
  Slängde mig efter första bästa glas och satte över och rörde sedan inte en fena från soffan förrän sambon kom och tog bort den!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.