– Mors dag och elaka människor –

Mors dag för mig är med blandade känslor och det kommer säkert alltid vara så sen mors dag för 6 år sen. Plötsligt känns inte 6 år så länge. 6 år sen sen jag hade en mamma själv. Då låg jag på sjukhuset med min mamma. Väntade på att hon skulle somna in. Försökte kommunicera med en mamma som inte riktigt kunde kommunicera. Fuktade hennes torra läppar med en speciell tops för att hon var så torr om läpparna. Minns faktiskt att hon blev lite irriterad när vi skulle ge henne vatten och ta hand om henne. Man kunde skymta mamma Gabriela. Hon gillade inte att man skulle ta hand om henne. Enda in i det sista. Jag ler när jag tänker tillbaka men med en tår i ögat. Fortfarande önskar jag så att jag kunde prata med henne. Om än för en sista gång. Och jag kommer nog alltid klandra min mormor för att hon inte berättade för mig direkt att min mamma låg döende på sjukhuset. Min mamma försvann bara och min mormor höll tyst om det. Först 10 dagar innan hon dog fick jag reda på det och då hade hon slutat prata. Det var som att mormor väntade tills mamma hade slutat prata. Dessutom rensade min mormor min mammas konto precis innan hon dog och också precis efter hon dog. Sjuka människa. Jag tycker det är så sorgligt att jag inte bara kan minnas tillbaka och sörja min mamma utan ska bli påmind om allt hemskt min mormor gjort. Åh jag skulle kunna skriva så mycket. Det jag skrivit är inget! Men nu ska jag bara sörja och sakna min mamma, barnens mormor som de aldrig fick träffa.

Mamma jag älskar och saknar dig så! ❤

image

12 svar på “– Mors dag och elaka människor –

 1. Ulrika säger:

  Godmorgon
  Jag förstår din sorg jag hoppas att du får en bra dag trots alla jobbiga minnen
  Kram Ulrika

  Svara
 2. Fröken M säger:

  Men herregud, hur kan man göra så ?
  Jag lider med dig, men vill ändå önska DIG en bra morsdag.
  För jag är säker på att dina killar kommer uppvakta dig med kärlek idag 🙂
  Kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack för dina fina ord! Ja jag undrar verkligen hur man kan göra så. Men det är väl bara vissa med fel i huvudet som kan 😉

   Kram <3

   Svara
 3. Diana (La Madre) säger:

  Ah men fina fina du, alltså vill du få mig att gråta?! Fy så hemskt för en dotter att uppleva sin mors död så tidigt som du fick. Jag beklagar så mycket, så otroligt mycket och mitt hjärta värker för din skull. Vilken smärta. Och att sen av sin egna mormor få sån backstab, nä usch, jag är så så ledsen för din skull, att ditt liv vart så.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.