Helt slut…

…efter en första arbetsdag. Tänk att man kan bli helt slut efter den och då har man mest bara suttit och lyssnat på samtal. Men att sitta så många timmar tänk att man gör det måndag- fredag så många timmar. Man får ett helt annat perspektiv men man vänjer väl sig. Men helt plötsligt känns 40 timmar i veckan jätte mycket. Eller 37,5 som jag faktiskt har.

Men skoj var det och det funkade mycket bättre än förväntat. Eller jag förväntade mig inte dåligt eller så men det var till och med riktigt roligt! 😀

Men väl hemma så var jag helt galet slut! Jag höll nästan på att somna men plikten till bloggen blåste nytt liv i mig och jag känner att jag måste ju dela med mig. Men vad ont det gör i hjärtat att vara från sonen så mycket men det hade gått bra. Han hade blivit lite gnällig när dem skulle gå ut kl 15:00 tror jag det var för då brukar ju han gå hem men dem trodde mer att när han byter miljö eller rum eller plats så brukar han vara lite ledsen men sen går det över. Kl 17:00 var det dags för Isak att bli hämtad av sin far. En stund senare var jag hemma.

När jag kom hem fick jag en stor kram och en puss eller flera pussar men sen räckte det nog för han gick och lekte. Vi käkade en mysig middag hela familjen och det var en mysig känsla. Ikväll blir det tidigt i säng för jag är som sagt helt slut!

Ännu en dag imorgon med jobb men vet ni vad? Imorgon ska jag pussa Isak som aldrig förr när han vaknar. Ja just det, jag pussade så mycket på Isak idag innan han skulle sova att han nog tyckte mamma var en aning jobbig. 😉

Spread the love”

0 svar på “Helt slut…

 1. Therese säger:

  Första arbetsdagarna är alltid jobbiga. Hoppas du har fått sova gott och hämtat krafterna.

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @Therese, Tack! Nu börjar det kännas lite bättre men känns ändå skumt. 🙂

   Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @Sara, mamma till tre små troll, Ha ha ja eller hur! 🙂

   Svara
 2. Fnulan säger:

  Ja du det blir en stor förändring, med bloggen familjelivet och det sociala livet- du kommer in i det i ett naffs min vän.

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @Fnulan, Vad skönt att höra! 🙂 Man är lite förvirrad nu med allt och man ska hinna med kommentarer och sånt. Men man får väl struktur på det men nu är jag efffttteeeerrr! haha.

   Svara
 3. Stephanie säger:

  JA DET VAR VERKLIGEN ETT SUPER TREVLIGT EVENT.
  JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT DET ÅTERKOMMER. 🙂
  fick du förhinder? tråkigt 🙁

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @Stephanie, Ja asså jag är bjuden på så mycket och måste prioritera då jag bor i Malmö! Lite långt. 🙂
   kram

   Svara
 4. Vivi säger:

  Kan tänka mig att det är med blandade känslor man går tillbaka och det är inte alls konstigt om du är trött. Första arbetsveckan är alltid jobbig oavsett vad det är för jobb eller om man kommit tillbaka från en lång ledighet.
  Hoppas det komemr kännas lättare.
  Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up