Glädje, kärlek och shopping – en händelserik dag!

barista-01 bfrukost-01

img_0989

Idag blev det en väldig blandning av mycket men ja förutom att gå på undersökning hos folktandvården så hann jag med shopping med syrran och fika på Barista. Min syster Louise har betytt allt genom min uppväxt. Hon är den som jag fått styrka från och som fått mig att kämpa. Hon gav mig något att kämpa för som liten och nu är hos så stor och bor på egen hand. Att bara vara i hennes närhet ger ett lugn i hela min själv och hon är bara så fucking underbar! Love you sis!

Jag shoppade en del från Dimoda som ni såklart ska få se. Asså gud vilka fina kläder de har. 🙂

Idag överraskade jag även M med frukost och rosor. Ja ibland måste man ju som kvinna även uppvakta. Är väl inte bara männen som ska göra det? För mig och M är det viktigt att lite då och då visa sin uppskattning och kärlek och det behöver självklart inte vara en massa köp utan det kan också bara vara en enkel mysig frukost med tända ljus.

Och var vi klara där? Nä för Isak hade sitt första utvecklingssamtal med skolan och då ville de även att barnen själv skulle vara med så båda jag, M och Isak gick på mötet. Man blev så himla stolt när de började berätta och Isak fick själv berätta vad han hade gjort. Han fick hämta med sin pärm och berätta. Isak fick stor beröm för sitt ordförråd och otroligt duktig på att teckna. Han kan sitta och lyssna en bra stund och fokusera på det de ska göra. Det är en otroligt bra grund när det gäller hans skogång och en jättebra start. Och man var ju så nervös för skolstarten men nu är jag lugn. <3 Underbart!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.