Emporia, en chock och syrrans nya lägenhet!

emporia-01

God morgon mina kära läsare! Ja det som chockade både min syster Louise och mig var att när vi skulle ses på Emporia och äta så säger Isak att han ville ha Sushi. Jag är van vid att han väljer hamburgare. Men visst fick han som han ville! 🙂 Och han åt jättebra! Sen köpte vi med oss fika hem till Louise.

emporia-02 emporia-03 emporia-04

Louise bor i ett nybyggeområde i Malmö och där var jättefint. Så mysigt att umgås med syrran och jag saknar verkligen tiden från förr när man sågs mer men vi har sagt att vi ska skärpa oss båda så vi ses mer! Isak fick ett trollerikit och en superhjältebok med små figurer. Det blev jättebra och han leker med det nu på morgonen.

Det var så mysigt och vi hann prata om allt mellan himmel och jord. Det var så att man inte ville åka hem och hade det inte varit för att Isak började bli trött hade jag kunnat stanna hur länge som.

Idag blir det mer firande då vi åker hem till svärfamiljen och firar Isak ännu mer. Det känns som hans födelsedag aldrig tar slut haha. Hoppas alla får den bästa fredagen idag! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.