Dessa hormoner!!

image
Det känns som jag vill krypa ur skinnet. Ena sekunden känner jag sån lycka och kärlek och andra sekunden känner jag mig helt ledsen, slut och förstörd. Idag på jobb gjorde jag en massa småfel och jag är en person som är en väldigt nogrann person vad det gäller mitt jobb och jag brukar inte göra om samma misstag flera gånger men idag var hela min hjärna mossig. Jag fick dock en del oväntade uppmuntrande ord på oväntat håll men det var inte från jobb. Jag tittar på dessa bilder och känner stor lycka och jag får påminna mig om det. Men en människa klarar bara så här mycket. Suck! Hoppas imorgon blir en bättre dag.

Puss på er

0 svar på “Dessa hormoner!!

 1. Angelica säger:

  Så fint med gravidmagar.. Hur går denna graviditet? Illamående? Spyr? Haft en bra start på det nya året?

  Svara
  1. Sojka säger:

   @Angelica, Jo då det går väldigt bra! 🙂 Spytt har jag inte gjort men mådde illa och kände mig sjuk 3 första månaderna. Sen började foglossningen men den har blivit bättre och nu mår jag faktiskt riktigt bra trots trötthet och magont då det trycker i magen. 🙂 Bara en bra start på året!

   Svara
 2. Sofie - Mamma till två små säger:

  Jobbigt när det pendlar så….

  Är också en som vill göra allt rätt och noga och när det då inte går som man vill så är det nästan så man vill sätta sig och gråta en skvätt…

  Hoppas dagen blev bättre och att idag är en bra dag!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.