Balansträning, bananpannkakor och Malmö-tur

Denna fredag började jag med att gå till gymmet och träna balans istället för ett tufft gympass eller cardio för att jag känner mig väldigt förkyld men hade vilodag igår och kände att jag mår ju inte precis jätte dåligt idag.

image

Så jag gick till gymmet och körde balansträning som PT Magdalena lärt mig på L9Fitness Burlöv. Så bilderna är därifrån och exakt de övningarna jag gjorde och det var sjukt najs. Dock mycket jobbigare än jag trodde samt att jag gjorde alla övningar utan skor.

Svetten rann och jag fick gå och snyta mig en gång för att fortsätta. Avslutade med promenad på löpbandet men efter 10 min lugn promenad så avbröt jag för jag fick så jäkla ont i nacken. Har haft det i några dagar och jag undrar om en förkylning liksom kan sätta sig i en viss muskel?
Och oroa er inte, jag tar det lugnt när jag är förkyld och känner efter hur det känns i kroppen. Och ja jag känner att jag kanske tog i för mycket idag så får ta snäppet ännu lugnare och hoppas det blir iaf lite bättre imorgon. Annars kanske jag tvingas vila imorgon. Jag känner att nu blir det inte värre med förkylningen. Fast jag känner mig jäkligt stark asså. Den har liksom inte slagit ut mig helt peppar peppar.

image

Idag testade jag att göra bananpannkakor med hallon i. Jag tog 2 bananer och mosade, vispade ihop med 4 ägg och hällde ner ett gäng hallon. Sen stekte jag i stekpanna. En halv dl per pannkaka. Det blev supergott!
Barnen gillade det verkligen!

image

Vi hann också med en tur till e-center. Anledningen är att vi skulle lämna bilen på lagning och Toyota ligger precis bredvid e-center. Så medan bilen blev fixad så hann vi med både fika och shopping. Det var skönt att komma iväg dessutom. Har varit för mycket hemma känns det som. Det ska bli så skönt när det blir lite varmare iaf så man kan vara ute mer. Just nu känns verkligen vintern ordentligt och jag hade ju hoppats på vår.

image

Barnen är verkligen i en speciell ålder nu. De har enormt mycket glädje av varandra men de bråkar lika mycket. Mina älskade pojkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up